INFORMATIE

Hartelijk dank voor je keuze voor Telefoonglaasje! Mocht je vragen hebben of informatie willen over het aanbrengen van een bepaald type glazen screenprotector, kies je voor de optie “Instructievideo“. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes/informatie van Telefoonglaasje, kies dan voor “Blog“.

PROBLEMEN MET JE BESTELLING?

Ondanks dat wij ons uiterste best doen alles goed te laten verlopen, komt het helaas wel eens voor dat een bestelling niet in de juiste staat geleverd wordt, of dat het niet helemaal goed gaat met het aanbrengen van de glazen screenprotector. Hierdoor kun je bijvoorbeeld problemen ondervinden met de aanraakgevoeligheid van het touchscreen. Geen zorgen, we hebben hier namelijk passende oplossingen voor. Heb je problemen mogen ervaren met je bestelling? Hieronder vind je een aantal punten. Klik op het blokje om naar de instructies te gaan. Staat je probleem er niet tussen? Stuur gerust een mailtje naar klantenservice@telefoonglaasje.nl, we zullen dan zorgen voor een passende oplossing.

INFORMATIE OVER JE BESTELLING

Voor meer informatie over je bestelling verwijzen we je naar de pagina “Mijn account“. Hier kun je, indien je een account hebt aangemaakt, alles terug vinden m.b.t. je bestelling.