Alcatel

Alcatel screenprotector

De smartphone lijn van Alcatel bestaat uit verschillende smartphones. Je wilt uiteraard dat jouw smartphone zijn kwaliteit behoudt. Met de aanschaf van een van onze Alcatel screenprotectors behoud je die kwaliteit zeker. Wij van Telefoonglaasje.nl bieden glazen screenprotectors aan voor de Alcatel smartphones, omdat wij graag willen dat jij zo lang mogelijk plezier aan je smartphone kan beleven. Het scherm van je smartphone is het meest kritieke punt waar nog wel eens een kras of barst wil ontstaan. We kennen het allemaal: de telefoon die uit je broekzak of van tafel valt. Wil je deze schade voorkomen? Kies dan voor een Alcatel screen protector.

Screenprotector Alcatel bestellen?

Wist je dat een glazen screenprotector voor jouw Alcatel toestel 9 keer sterker is dan normaal glas? De keuze is dan snel gemaakt! Door deze sterke bescherming zal jouw smartphone scherm niet in 1000 stukjes barsten. De Alcatel screenprotector zal bij een val wellicht kapotgaan, maar dat is altijd beter dan een kapot smartphone scherm. De reparatie van je smartphone scherm zal namelijk veel meer kosten dan de aanschaf van een nieuwe glazen Alcatel screenprotector. Heb je net een nieuwe smartphone besteld/gekocht? Wij zorgen ervoor dat de screenprotector zo snel mogelijk je kant op komt zodat jouw telefoon optimaal is beschermd.

Service en kwaliteit

Een glazen Alcatel screenprotector zorgt ervoor dat het toestel zelf niets voelt bij de val waardoor de smartphone veel langer mee kan gaan. Elke dag maken we gebruik van onze mobiele telefoon, ze zijn niet weg te denken uit ons dagelijkse leven. De glazen screenprotector bestaat uit drie lagen waardoor het een topkwaliteit bescherming is voor jouw mobiel. Weet je niet hoe je een screen protector aanbrengt? Geen zorgen, wij hebben een instructiefilmpje op onze website staan waar het duidelijk wordt gedemonstreerd. Heb jij je glazen protector voor 17.00 besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Dat is pas service.

Wil je een Alcatel screen protector bestellen? Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl.