Apple Watch Series

Apple Watch screenprotector

Heb je een Apple Watch en ben je op zoek naar een manier op krassen en andere beschadigingen op het scherm te voorkomen? Bij Telefoonglaasje vind je de beste Apple Watch screenprotector van gehard glas. Door de Edge to Edge pasvorm is het volledige beeldscherm bedekt, zo voorkom je krassen vanaf dag een en blijft jouw Apple Watch in nieuwstaat. De Apple Watch screenprotectors van Telefoonglaasje zijn gemaakt van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas, zo weet je zeker dat het originele scherm intact blijft en voorkom je kleine krassen.

Waarom een Apple Watch screen protector?

Waarom zou je een Apple Watch screen protector gebruiken? De reden is simpel. Helaas is het glas van de Apple Watch niet zo sterk waardoor er al snel krasjes ontstaan. Het vervangen van het scherm kost al snel honderden euro’s en met een screenprotector voor je Apple Watch kan je krassen eenvoudig voorkomen. Daarom is een Apple Watch screen protector een musthave voor iedere Apple Watch.

Apple Watch protector aanbrengen – video

Benieuwd hoe het aanbrengen van een Apple Watch protector werkt? Bij Telefoonglaasje doen we er alles aan om onze klanten zo goed als mogelijk te informeren. Je vindt daarom op onze screenprotector aanbrengen pagina een instructie-video, speciaal voor de Apple Watch screenprotector. In deze video nemen we je in een paar stappen mee in het aanbrengen van een Apple Watch protector. Heb je nog vragen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar.