Apple Watch Series

Apple Watch screenprotector

Heb je een Apple Watch en ben je op zoek naar een manier op krassen en andere beschadigingen op het scherm te voorkomen? Want… waarom zou je je telefoon wel beschermen, maar je Apple Watch niet? Met een smartphone zit een ongeluk in een klein hoekje maar met een smartwatch kom je nog veel sneller per ongeluk ergens tegenaan. Met deze Apple Watch bescherming voorkom je serieuze schade als dit per ongeluk een keer gebeurd. Zo kun jij met een gerust hart gebruik maken van je Apple Watch.

Tempered glass voor je Apple Watch

De Apple Watch screenprotectors van Telefoonglaasje zijn gemaakt van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas, zo weet je zeker dat het originele scherm intact blijft en voorkom je kleine krassen.

Waarom een Apple Watch screen protector?

Waarom zou je een Apple Watch screen protector gebruiken? De reden is simpel. Helaas is het glas van de Apple Watch niet zo sterk waardoor er al snel krasjes ontstaan. Het vervangen van het scherm kost al snel honderden euro’s en met een screenprotector voor je Apple Watch kan je krassen eenvoudig voorkomen. Daarom is een Apple Watch screen protector een musthave voor iedere Apple Watch.

Screenprotector Apple Watch bedekt het volledige scherm

Heb je wel eens een te smalle screenprotector gehad waardoor deze erg opviel? Dit is bij de Apple Watch screenprotector niet het geval. Deze bedekt de gehele voorkant van je Apple Watch en ziet er hierdoor perfect uit terwijl deze ook nog goed beschermd. “Edge to Edge” bescherming noemen we dit. Zo voorkom je krassen vanaf dag een en blijft jouw Apple Watch in nieuwstaat.

Apple Watch protector aanbrengen – video

Benieuwd hoe het aanbrengen van een Apple Watch protector werkt? Bij Telefoonglaasje doen we er alles aan om onze klanten zo goed als mogelijk te informeren. Bekijk daarom de onderstaande video over het aanbrengen van je screenprotector, speciaal voor de Apple Watch screenprotector. In deze video nemen we je in een paar stappen mee in het aanbrengen van een Apple Watch protector. Heb je nog vragen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar.