iPhone 11

Meer voor jouw iPhone 11

iPhone 11 screenprotector

Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment iPhone 11 screenprotectors. Een volledig dekkende of liever een standard fit screenprotector? Wij hebben het allemaal. Het scherm van de iPhone 11 is naast de achterkant het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone 11. Op zoek naar de beste bescherming voor het display van de nieuwe iPhone 11? Bestel direct een edge to edge of standard-fit iPhone 11 screenprotector van gehard glas. Wij vertellen je graag alles over onze iPhone 11 screen protector.

De beste iPhone 11 screenprotector van glas

Je wilt natuurlijk dat je iPhone 11 zo lang mogelijk onbeschadigd en mooi blijft. Het glas van de iPhone 11 is heel sterk maar kan helaas nog steeds beschadigen. Een tempered glass screenprotector voor je iPhone 11 is hiervoor de oplossing. Waar veel mensen kiezen voor een screenprotector van plastic, biedt een screenprotector van gehard glas ook bescherming bij het laten vallen van de iPhone. Het glas van de screenprotector is extreem sterk en breekt bij een harde val, waarna de schok wordt geabsorbeerd en het originele beeldscherm onbeschadigd blijft.

Waarom een glazen iPhone 11 screen protector?

Waar een plastic screenprotector alleen bescherming biedt tegen oppervlakkige krassen zorgt een glazen screenprotector dat het originele scherm onbeschadigd blijft na een val. Het glas zal namelijk bij een val breken waardoor de schade geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Bij Telefoonglaasje vindt je meerdere glazen screenprotectors voor de iPhone 11. De Edge to Edge variant bedekt het volledige scherm van rand tot rand, waardoor je nauwelijks door hebt dat er een screenprotector op het scherm zit.

Privacy screenprotectors voor iPhone 11

Ben je gehecht aan je privacy, reis je veel met het openbaar vervoer of heb jij andere redenen dat je niet wilt dat andere kunnen meekijken? Maak dan kennis met onze Edge to Edge privacy lijn voor iPhone. Door de privacy filter die is toegevoegd aan de screenprotector is het niet meer mogelijk om jouw scherm te bekijken vanuit een andere hoek dan de voorkant.

Kennis, kwaliteit en service

Ieder jaar lanceert Apple nieuwe iPhones. In 2019 zijn de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max gelanceerd. Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. We doen uitgebreid onderzoek naar de beste iPhone 11 bescherming en vervaardigen onze producten van de beste materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw iPhone 11? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder! Bekijk ook onze andere iPhone screenprotectors.