iPhone 12 Mini

Meer voor jouw iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini screenprotector

De gloednieuwe iPhone 12 Mini is beschikbaar. Dit geweldige toestel is het topje van de zalm in smartphone land. Het scherm van de iPhone 12 Mini is 6.1 inch en heeft een kraakhelder beeldscherm. Natuurlijk wil je schade aan het beeldscherm kosten wat kost voorkomen, reparatie van het scherm kost namelijk al snel meer dan €300,-. Bij Telefoonglaasje weten we precies hoe je schade aan het originele scherm voorkomt: met een iPhone 12 Mini screenprotector van gehard glas.

iPhone 12 Mini screenprotectors – Nu beschikbaar

Bij Telefoonglaasje doen we er alles aan om jouw iPhone 12 Mini te beschermen. Zo weet je zeker dat jouw iPhone 12 Max beschermt is vanaf dag één. Dit voorkomt onnodige krassen of met pech een gebroken scherm. Bij Telefoonglaasje hebben we twee verschillende iPhone 12 Mini screenprotectors: de Edge to Edge & Standard Fit versie. De Edge to Edge bedekt het volledige scherm van de iPhone 12 Mini, van rand tot rand. Waar de Standard Fit iPhone 12 Mini screenprotector alleen het vlakke gedeelte van het scherm bedekt. Voor de beste bescherming kies je voor een Edge to Edge iPhone 12 Mini screen protector.

Gemaakt van extreem sterk gehard glas

Het glas wat wij gebruiken in onze screenprotectors is extreem sterk. Door het verhardingsproces is het glas wel 9 keer sterker dan normaal glas. Door de folie die over de screenprotector is geplaatst, blijven de scherven van het glas bovendien bij elkaar zodra de screenprotector breekt door een val. Ook zorgt de folie voor een vet-afstotende werking, hierdoor zijn vingerafdrukken minder goed zichtbaar. Bij een val van de iPhone 12 Mini zal niet het scherm, maar de screenprotector breken. Hierdoor wordt de schok van de val geabsorbeerd en blijft het originele scherm intact. Kortom, een iPhone 12 Mini screen protector is een musthave voor optimale bescherming.

Andere iPhone 12 serie screenprotectors

Ben je op zoek naar een screenprotector voor een ander toestel uit de iPhone 12 serie? Bij Telefoonglaasje hebben we screenprotectors voor alle iPhone 12 serie telefoons. Hieronder vind je ze allemaal:

iPhone 12 screenprotectors
iPhone 12 Pro screenprotectors
iPhone 12 Pro Max screenprotectors

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, kwaliteit en service. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Zo worden ze uitgebreid getest op o.a. bescherming alvorens jij ze kan bestellen. Heb je vragen of kom je er niet uit? Dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar.