iPhone 12 Pro Max

Meer voor jouw iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max screenprotector

Het paradepaardje van de iPhone 12 serie, de iPhone 12 Pro Max. Dit toestel is de allergrootste van de iPhone 12 serie en komt met een 6.7 inch OLED scherm. Helaas bestaat de kans nog steeds dat dit prachtige scherm beschadigd, bijvoorbeeld door een val. Gelukkig is schade aan het scherm tot een minimum te beperken. Hoe? Door het gebruik van een iPhone 12 Pro Max screenprotector van gehard glas. De iPhone 12 Pro Max screen protectors van Telefoonglaasje zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas, hierdoor blijft het originele scherm onbeschadigd bij het laten vallen van je iPhone 12 Pro Max. Een musthave als je schade wilt voorkomen.

iPhone 12 Pro Max screen protector – Nu beschikbaar

De iPhone 12 Pro Max mag dan nog niet gelanceerd zijn, bij Telefoonglaasje kan je wel al iPhone 12 Pro Max screenprotectors bestellen. Doordat Telefoonglaasje al ruim voor de lancering de specificaties heeft, zijn we in staat om passende bescherming te ontwerpen. De screenprotector iPhone 12 Pro Max komt in twee versies: de Edge to Edge- en Standard Fit versie. De Edge to Edge iPhone 12 Pro Max screen protector bedekt het volledige scherm, inclusief de randen. Door het ontwerp is deze screenprotector een kopie van het originele scherm. De Standard Fit screen protector iPhone 12 Pro Max bedekt enkel het vlakke gedeelte van het scherm, hierdoor zijn enkele mm’s rondom onbedekt. Beide screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas, dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Kortom, een screenprotector is een musthave om hoge reparatiekosten te voorkomen.

Eenvoudig aanbrengen met Telefoonglaasje Cleaning Kit

De screenprotectors van Telefoonglaasje worden standaard geleverd met Telefoonglaasje Cleaning kit. Deze kit bestaat uit een alcohol doekje, een microvezel doekje en duststickers. Met deze kit ben je uitstekend in staat om een iPhone screenprotector zonder luchtbellen aan te brengen. Naast de Telefoonglaasje Cleaning kit worden onze screenprotectors geleverd met duidelijke aanbrenginstructies en videoinstructies. We nemen je stap voor stap mee en zorgen er samen voor dat jouw screenprotector perfect op het scherm zit.

Overige iPhone 12 series

Heb je een andere iPhone 12 dan de iPhone 12 Pro Max op het oog? Ook voor de andere iPhones uit de iPhone 12 series vind je screenprotectors bij Telefoonglaasje. Hieronder vind je een overzicht van alle iPhone 12 iPhones:

iPhone 12 screenprotectors
iPhone 12 Pro screenprotectors
iPhone 12 Max screenprotectors

Kennis, service & kwaliteit

Bij Telefoonglaasje zijn kennis, service en kwaliteit onze kernwaarden. We doen er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit screenprotectors te produceren, die er voor zorgen dat jouw iPhone 12 Pro Max onbeschadigd blijft. Heb je vragen of wil je tips over een iPhone 12 Pro Max screenprotector aanbrengen? Dan helpen de experts van onze klantenservice je graag verder.