iPhone 12 Pro

Meer voor jouw iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro screenprotector

De iPhone 12 Pro is beschikbaar in Nederland. Je wilt natuurlijk dat het prachtige scherm van jouw bolide niet bekrast of nog erger, beschadigd. Bij Telefoonglaasje staan we klaar om jou te voorzien van de juiste bescherming. Zo hebben we in de tussentijd een iPhone 12 Pro screenprotector ontworpen. De iPhone 12 Pro screen protector van Telefoonglaasje is gemaakt van gehard glas, dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Dit geharde glas is voorzien van een vet-afstotende coating waardoor vingerafdrukken minder goed zichtbaar zijn op het scherm. Kortom, een musthave om schade aan je iPhone 12 Pro te voorkomen.

iPhone 12 Pro screen protector – nu beschikbaar

De iPhone 12 Pro screenprotector is nu beschikbaar. We hebben voor deze gloednieuwe iPhone gekozen voor twee soorten screenprotectors: een Edge to Edge & Standard Fit variant. De Edge to Edge iPhone 12 Pro screen protector bedekt het volledige scherm, van rand tot rand. Deze screenprotector is als het ware een kopie van het originele scherm waardoor deze na het aanbrengen nauwelijks zichtbaar is. De Standard Fit screenprotector iPhone 12 Pro bedekt het vlakke gedeelte van het scherm, waardoor je rondom enkele mm’s onbedekt laat. Voor optimale bescherming van het scherm kies je voor een Edge to Edge variant, met deze screenprotector heb je de grootste kans om schade aan het originele scherm te voorkomen.

Eenvoudig aanbrengen met meegeleverde cleaningkit

De iPhone 12 Pro screenprotector wordt geleverd met heldere aanbrenginstructies & Telefoonglaasje cleaningkit. Deze kit bestaat uit een alcohol doekje, een microvezel doekje en duststickers. Met deze cleaningkit ben je er zeker van dat je geen onnodige stofjes of luchtbellen zal krijgen na het aanbrengen van de screenprotector. Benieuwd hoe je een iPhone 12 Pro screenprotector aanbrengt? Hieronder lees je een iPhone 12 Pro screenprotector aanbrengen tips:

1. Haal een vochtige doek over de tafel, zo voorkom je opdwarrelende stofjes
2. Neem de tijd en ga niet overhaast te werken, lees de instructies meerdere keren voordat je start
3. Gebruik de uitsparingen in de screenprotector als referentiekaders om de screenprotector recht aan te brengen

Heb je nog vragen of zou je graag meer tips willen? Dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar.

iPhone 12 serie screenprotectors

Naast de iPhone 12 Pro screenprotectors vind je bij Telefoonglaasje ook screenprotectors voor de andere modellen uit de iPhone 12 series. Hieronder vind je ze direct:

iPhone 12 screenprotectors
iPhone 12 Max screenprotectors
iPhone 12 Pro Max screenprotectors