iPhone 12

Meer voor jouw iPhone 12

iPhone 12 screenprotector van Telefoonglaasje

De nieuwste iPhone is beschikbaar, de iPhone 12 van Apple. Koop nu een iPhone 12 screenprotector en je ontvangt jouw glasharde bescherming de volgende dag in huis. Onze iPhone 12 screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas, zo voorkom je eenvoudig schade aan het originele scherm bij het laten vallen van je device. Een musthave voor iedere iPhone 12.

iPhone 12 screen protector

De opvolger van de iPhone 11-serie, de Apple iPhone 12. We hebben voor deze nieuwe telefoon een screenprotector ontworpen om jouw iPhone 12 te beschermen. Vaak gebruik je een telefoonhoesje om je telefoon te voorzien van extra bescherming. De hoesjes van Telefoonglaasje passen perfect in combinatie met onze screenprotectors. Je bedient je smartphone middels een touch-werking. Wanneer je de iPhone 12 screen protector aanbrengt kun je de touch-functie gewoon blijven gebruiken.

iPhone 12 tempered glass

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor je smartphone? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het goede adres. Bij Telefoonglaasje vind je de beste screenprotector voor de iPhone 12. De iPhone 12 screen protector past perfect op het display van je iPhone. De screen protector is krasbestendig en heeft een hoge hardheid.

Hoe breng je nu de screenprotector aan op het scherm van je telefoon? Om te weten hoe het precies werkt, hebben we een superhandige instructievideo online staan. Waarom zou je gebruik maken van een screenprotector voor je telefoon? Dat is heel simpel, je wilt een screenprotector iPhone 12 zodat je beeldscherm gered wordt als hij een keertje valt. ‘Blijft mijn display hierdoor intact?’, zal je je misschien afvragen. Het antwoord is ja, want de kracht van de val wordt verdeeld over je volledige scherm. Een gebarsten scherm zal jij dus niet krijgen. Het enige wat gebroken is, is wellicht je screen protector. Maar de kosten voor een nieuwe protector is vele malen goedkoper dan de kosten voor een nieuwe display. Wij weten wel waarvoor we zouden kiezen!

Voorkomt barsten in het originele scherm

iPhone 12 screenprotector beschermt je mobiele telefoon optimaal. Naast screenprotectors voor Apple iPhone, hebben we ook screenprotectors voor andere merken zoals Samsung, Huawei en OnePlus. Zoals je kunt lezen zijn onze hoogwaardige screenprotectors onmisbaar voor je smartphone. Er is niets zo vervelend als een barst in je scherm. Sommige touch functies kunnen hierdoor uitvallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je telefoon ligt op tafel, iemand stoot tegen de tafel, en hup daar gaat je telefoon. Het hoeft niet altijd je eigen schuld te zijn, zorg daarom voor preventieve bescherming om zo lang mogelijk te genieten van je mobiele telefoon.

Screenprotector iPhone 12 bedekt het volledige scherm

Op zoek naar een iPhone 12 screenprotector die het volledige scherm van rand tot rand bedekt? Hoewel dit een probleem is bij veel screenprotectors heeft Telefoonglaasje hiervoor een oplossing. De iPhone 12 screen protectors van Telefoonglaasje zijn speciaal ontworpen om het volledige scherm van Edge tot Edge te bedekken, zonder invloed op het gebruik van jouw iPhone!

Tempered glass ofwel gehard glas

Onze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Jij behoudt het superscherpe beeld op je telefoon en de helderheid blijft helemaal hetzelfde. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze topbescherming? Bekijk online ons volledige assortiment.

Screen protector iPhone 12 aanbrengen

Moeite met het plaatsen van een screenprotector op je iPhone 12? Een glazen screenprotector van Telefoonglaasje aanbrengen is met de juiste instructies erg eenvoudig. Bovendien leveren we al onze iPhone 12 screen protectors met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt opvliegende stofdeeltjes.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het microvezel doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een iPhone 12 Pro screenprotector, iPhone 12 Pro Max screenprotector of een iPhone 12 Max screenprotector? We helpen je graag verder!