iPhone 13 Pro Max

Meer voor jouw iPhone 13 Pro Max

Screenprotector iPhone 13 Pro Max van Telefoonglaasje

De opvolger van de iPhone 12 Pro Max; de iPhone 13 Pro Max. Voor deze nieuwe telefoon hebben we speciaal een screen protector ontworpen om het scherm van jouw iPhone volledig te beschermen. Hiernaast gebruik je vaak ook nog een telefoonhoesje om je telefoon te voorzien van extra bescherming. Gebruik daarom een iPhone 13 Pro Max screenprotector in combinatie met een hoesje om schade aan jouw telefoon te voorkomen. De hoesjes van Telefoonglaasje sluiten perfect aan op onze screenprotectors voor optimale bescherming.

Screenprotector iPhone 13 Pro Max kopen? Bij Telefoonglaasje vind je de beste iPhone 13 screenprotector voor jouw telefoon.
Het scherm van de iPhone 13 Pro Max ververst twee keer zo snel als de iPhone 12 Pro Max en beschikt over een aantal nieuwe features. Daarom is het van groot belang om jouw scherm optimaal te beschermen. Er hangt namelijk een hoog prijskaartje aan de reparatie van een nieuw iPhone 13 Pro Max beeldscherm. Hoewel het vervangen van een screenprotector vele malen goedkoper en gemakkelijker is.

iPhone 13 Pro Max screen protector, waarom van glas?

Het assortiment iPhone 13 Pro Max screenprotectors van Telefoonglaasje beschikt over meerdere varianten. Onder andere de Edge to Edge, Standard Fit en Privacy screenprotector. Welke keuze maak jij als het gaat om een screenprotector voor jouw iPhone 13 Pro Max? Voor optimale bescherming kies je voor een Edge to Edge screen protector die jouw beeldscherm bedekt van rand tot rand.
De beste iPhone 13 Pro Max screen protector is er een die gemaakt is van gehard glas. Dit geharde glas is tot wel 9 keer sterker dan normaal glas. Dit glas biedt de ultieme bescherming tegen val- en stootschade, waar screenprotectors van folie alleen beschermen tegen oppervlakkige krassen. Voor de beste bescherming kies je voor een Edge to Edge iPhone 13 Pro Max screenprotector van Telefoonglaasje die naadloos aansluit op je iPhone 13 Pro Max hoesje. De screenprotectors van Telefoonglaasje zijn zo ontworpen dat ze geen nadelige invloed hebben op het touchscreen van je telefoon. Je kan dus optimaal gebruik blijven maken van het haarscherpe beeldscherm terwijl deze optimaal beschermt wordt.

Verschillende iPhone 13 Pro Max screen protectors

Het aanbod iPhone 13 Pro Max screenprotectors van Telefoonglaasje bestaat uit de Edge to Edge, Standard Fit en Privacy variant. Hierbij is de beste keuze de Edge to Edge variant als jij jouw volledige scherm wil beschermen.

Hou je er niet van wanneer anderen niet mee kunnen kijken op jouw telefoon? Dan is de Privacy screenprotector van Telefoonglaasje echt iets voor jou. Maak je gebruik van een extreem sterk hoesje dat tot over de randen van de telefoon komt? Dan past de Standard Fit het beste op jouw scherm!

Boost your device met Telefoonglaasje

Onze screenprotectors zijn uitgebreid getest om schade aan jouw iPhone 13 Pro Max tegen te gaan. Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Zit je met vragen? Aarzel dan niet want onze experts van de klantenservice staan voor je klaar.
Het aanbrengen van een screenprotector iPhone 13 Pro Max kan namelijk gedaan worden door iedereen. Bij alle screenprotectors van Telefoonglaasje worden duidelijke instructies meegeleverd. Naast deze instructies zit er ook een QR-code op de verpakking waarmee jij naar de instructievideo gaat. Hier zie je stap-voor-stap hoe je het beste een screenprotector kan aanbrengen.

Screenprotector iPhone 13 Pro Max aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je iPhone 13 Pro Max? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle iPhone 13 Pro Max screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een iPhone 13 Pro screenprotectors
iPhone 13 screenprotectors
iPhone 13 Mini screenprotectors