iPhone 13 Pro

Meer voor jouw iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro screenprotectors van Telefoonglaasje

De iPhone 13 Pro is het nieuwe paradepaardje van Apple. Beschik jij over dit prachtige toestel? Natuurlijk wil je dan voorkomen dat er krassen of zelfs erger, een barst, in het scherm komt. Helaas kan het altijd gebeuren dat je jouw iPhone laat vallen. Met een iPhone 13 Pro screenprotector van Telefoonglaasje voorkom je schade aan het scherm bij het laten vallen of stoten van je iPhone.

De iPhone 13 Pro screenprotector van Telefoonglaasje is gemaakt van extreem sterk gehard glas en voorkomt schade bij een val. Het glas bestaat uit meerdere lagen waaronder een laag gehard glas. Door de folie die is aangebracht over het glas heb je geen last van scherven bij een gebroken screenprotector. Zo houdt je jouw iPhone 13 Pro in top-conditie.

Welke iPhone 13 Pro screenprotector kies je?

Voor de allerbeste bescherming van jouw iPhone 13 Pro kies je een Edge to Edge screenprotector. Doordat de randen van de Edge to Edge screenprotector doorlopen tot de rand van het scherm, is het volledige scherm beschermt tegen valschade en krassen. Liever een smallere screenprotector? Dan kies je voor de Standard Fit screenprotector. De screenprotectors van Telefoonglaasje zijn standaard gemaakt van het allerbeste glas.

iPhone 13 Pro screen protector, de verschillen

Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment iPhone 13 Pro screen protectors. Ben je op zoek naar de beste bescherming voor het scherm? Dan kies je voor een Edge to Edge screenprotector, deze screenprotector bedekt het volledige scherm van rand tot rand. Zo weet je zeker dat jouw iPhone 13 Pro optimaal beschermt. Naast de Edge to Edge screenprotector heb je ook de keuze uit een Standard Fit en Privacy screenprotector.

De iPhone 13 Pro privacy screenprotector voorkomt dat andere kunnen meekijken door middel van een speciale privacy filter. Ideaal in drukke plekken zoals het openbaar vervoer. Maak je gebruik van een extreem sterk hoesje? Kijk dan naar de Standard Fit screenprotector, deze screenprotector is speciaal ontworpen om te combineren met alle hoesjes en houdt rondom enkele mm’s van het scherm onbedekt. Heb je nog vragen? Dan staan onze experts voor je klaar.

Screenprotector iPhone 13 Pro aanbrengen

Alle iPhone 13 Pro screenprotectors worden standaard geleverd met duidelijke aanbrenginstructies. Bekijk je liever een video? Scan dan de QR-code op de achterkant van de verpakking om de aanbrengvideo te bekijken. We nemen je stap voor stap mee in het aanbrengen van een screenprotector. Zo weet je zeker dat ook jij zonder problemen een screenprotector kan aanbrengen.

Telefoonglaasje, Boost your device

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, service en kwaliteit. We vinden het van groot belang dat jouw iPhone goed beschermd is. Bovendien helpen we je graag met duidelijke aanbrenginstructies en testen we al onze screenprotectors uitgebreid zodat je zeker weet dat jouw iPhone 13 Pro goed beschermt is. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar.

Een andere iPhone?

Op zoek naar een andere iPhone 13-serie screenprotector? Bij Telefoonglaasje vind je screenprotectors voor alle iPhones. Zo ook voor de overige iPhone 13-serie:
iPhone 13 screenprotectors
iPhone 13 Pro Max screenprotectors
iPhone 13 Mini screenprotectors