iPhone 13

Meer voor jouw iPhone 13

iPhone 13 screenprotectors van Telefoonglaasje

Ben je de eigenaar van de gloednieuwe iPhone 13? Dan is het belangrijk dat jouw iPhone 13 goed beschermt is tegen val- en stootschade om hoge reparatiekosten te voorkomen. Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment aan iPhone 13 screenprotectors. Voor welke iPhone 13 screenprotector kies jij?

De iPhone 13 is het nieuwste toestel van Apple en beschikt over geweldige features. Met de mega scherpe camera en het prachtige led beeldscherm kan je optimaal genieten van video’s, games en foto’s. Om schade aan het scherm te voorkomen raden wij altijd het gebruik van een tempered glass screenprotector aan. De iPhone 13 screenprotector van Telefoonglaasje is gemaakt van extreem sterk gehard glas en voorkomt schade aan het originele scherm. Zo blijft de waarde van je iPhone behouden en bij schade aan de screenprotector vervang je deze eenvoudig.

Welke iPhone 13 screenprotector?

De beste iPhone 13 screen protector is een protector van gehard glas die het volledige scherm, van rand tot rand, bedekt. Waar folie screenprotectors alleen bescherming bieden tegen oppervlakkige krassen, biedt een glazen screenprotector ook bescherming tegen een val van het toestel.

De Edge to Edge screenprotector van Telefoonglaasje is zo ontworpen dat deze het volledige scherm bedekt, zonder het touchscreen of het gebruik van de telefoon nadelig te beïnvloeden. Voor de beste bescherming kies je daarom voor een Edge to Edge iPhone 13 screenprotector.

iPhone 13 screen protector, de verschillen

Bij Telefoonglaasje vind je meerdere iPhone 13 screenprotectors. Onder andere de Edge to Edge, Standard Fit en Privacy screenprotector. Welke screenprotector kies jij voor jouw iPhone 13? Voor de beste bescherming kies je voor een Edge to Edge screenprotector.

Ben je gesteld op je privacy en vind je het prettig als anderen niet mee kunnen kijken op jouw scherm? Kies dan voor een privacy screenprotector. Gebruik je een extreem sterk hoesje? Dan past de Standard Fit versie beter.

Eenvoudig een iPhone 13 screenprotector aanbrengen

Bij Telefoonglaasje leveren we al onze iPhone 13 screenprotectors met duidelijke instructies. Zo weet je zeker dat ook jij een screenprotector zonder al te veel moeite kan aanbrengen. Naast meegeleverde geschreven instructies vind je ook een QR-code achterop de verpakking. Door het scannen van de QR-code open je een aanbrengvideo, zo zie je direct stap-voor-stap hoe je het beste een screenprotector van gehard glas aanbrengt. Lukt het niet? Dan helpen we je graag verder.

Telefoonglaasje, Boost your device

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Zo zijn onze screenprotectors uitgebreid getest om schade aan jouw iPhone 13 te voorkomen. Heb je vragen, ontvang je graag tips voor het aanbrengen, of kom je er niet uit? Dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar.

Een andere iPhone?

Op zoek naar een andere iPhone 13-serie screenprotector? Bij Telefoonglaasje vind je screenprotectors voor alle iPhones. Zo ook voor de overige iPhone 13-serie:
iPhone 13 Pro screenprotectors
iPhone 13 Pro Max screenprotectors
iPhone 13 Mini screenprotectors