iPhone 4

  • iPhone 4 Screenprotector - Gehard glas - Full Cover - Telefoonglaasje

    iPhone 4 screenprotector – Gehard glas

    8,50
    In winkelmand
    Bekijken

iPhone 4 screenprotector van glas

Hoewel er al vele nieuwere iPhone modellen zijn uitgebracht, is de iPhone 4 nog steeds gewild. Vergeleken met de gemoderniseerde toestellen is deze namelijk veel goedkoper. Niet alleen qua aankoop, maar ook tijdens een reparatie. Toch is het zonde om geld uit te moeten geven aan iets dat voorkomen had kunnen worden. Krassen en barsten in het scherm kunnen namelijk gemakkelijk voorkomen worden met onze iPhone 4 screenprotector. De glazen bescherming voorkomt dat jij het vijfvoudige moet uitgeven aan een geheel nieuw scherm. Het bijkomende voordeel van de glazen iPhone 4 screen protector is dat ze gemakkelijk te vervangen zijn.

Vele voordelen van een iPhone 4 screenprotector

Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van twee soorten screenprotectors; glas en plastic. Hoewel plastic varianten goedkoper zijn kiezen veel iPhone 4 gebruikers voor een glazen screenprotector. Het voordeel van is namelijk dat ze niet gemakkelijk loslaten en strak over het scherm worden aangebracht. Hierdoor merk je weinig tot niets van de iPhone bescherming. Met de glazen screenprotectors heb je geen last van bubbels waardoor de touch gevoeligheid optimaal blijft.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Wil je een iPhone 4 screenprotector bestellen? Voor 17.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 4 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 4s screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone Xs screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone 7 screenprotectors