iPhone 4s

  • iPhone 4s Screenprotector - Gehard glas - Full Cover - Telefoonglaasje

    iPhone 4s screenprotector – Gehard glas

    8,50
    In winkelmand
    Bekijken

iPhone 4s screenprotector

Het is al een tijdje terug dat de iPhone 4s is uitgekomen, maar tot op de dag van vandaag is deze smartphone nog erg in trek. Eén van de weinige nadelen aan de smartphone is dat deze erg gevoelig is. Onze glazen iPhone 4s screenprotector zorgt ervoor dat jouw toestel bestand is tegen vuil, krassen en barsten. Het grote voordeel van de glazen bescherming ten opzicht van de plastic variant is dat deze strak kan worden bevestigt op het toestel waardoor er geen lucht/vocht tussen het beeldscherm en de bescherming kan komen. Dit voorkomt niet alleen veel irritatie, maar het zorgt er ook voor dat de touch gevoeligheid van de iPhone 4s optimaal blijft.

De beste iPhone 4s screenprotector

Bij vervanging van het beeldscherm van een iPhone 4s kunnen de kosten hoog oplopen. Met de aanschaf van een glazen iPhone screenprotector wordt de kans op schade aanzienlijk verkleint. Het bijkomende voordeel is dat je de telefoonbescherming zelf kunt plaatsen en verwijderen. Bij aanschaf van een glazen screenprotector krijg je namelijk handige instructies opgestuurd die het voor iedereen mogelijk maakt om de screenprotector te plaatsen.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 4s screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 4 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 7 screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors