iPhone 8

Meer voor jouw iPhone 8

De iPhone 8 screenprotector

De iPhone 8 is in september 2017 uitgebracht en is de opvolger van de iPhone 7. Hoewel het toestel beschikt over verbeterde specificaties, is het ontwerp bijna hetzelfde gebleven. Dit model past dan ook prima in de productielijn van Apple. Deze iPhone is namelijk qua uiterlijk identiek aan zijn voorganger. De binnenkant is wel veranderd en vooral sterk verbeterd. De iPhone 8 dient net zoals zijn voorgangers goed beschermd te worden om deze zo optimaal te kunnen gebruiken. Ben je op zoek naar goede bescherming voor het scherm van jouw iPhone 8? Bestel dan een iPhone 8 screenprotector van Telefoonglaasje.nl

Een tempered glass iPhone 8 screenprotector

Om de iPhone 8 mooi te houden en om er zo lang mogelijk mee door te kunnen, is het verstandig om dit toestel goed te beschermen. Zo vind je bij Telefoonglaasje.nl een glazen screenprotector die het scherm optimaal kan beschermen tegen val- en stootschade. Je kunt je iPhone per ongeluk laten vallen of deze ergens tegen aanstoten, een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Het hoeft niet eens expres te gaan, maar het scherm kan zo barsten of er kunnen vervelende krassen op het scherm komen. Door een tempered glass iPhone 8 screenprotector te gebruiken van Telefoonglaasje.nl, voorkom je de hoge reparatiekosten van een nieuw scherm en kun je de barsten in het scherm voorkomen.

Waarom een screen protector van glas?

Een screen protector van gehard glas biedt betere bescherming dan de plastic variant. Waar een plastic screenprotector alleen beschermt tegen oppervlakkige krassen zorgt een glazen screen protector er voor dat het originele scherm intact blijft na een val. De glazen screenprotector breekt waardoor de schade geabsorbeerd wordt en het originele scherm van je iPhone 8 intact blijft. Bovendien vind je bij Telefoonglaasje Edge to Edge screenprotectors, deze screenprotectors zijn een kopie van het originele scherm waardoor je deze na het aanbrengen nauwelijks ziet of merkt. Een musthave voor iedere iPhone 8!

Jouw iPhone 8 kapot?

Is jouw iPhone 8 al gesneuveld, bijvoorbeeld omdat je nog geen screenprotector had? Helaas is het scherm kwetsbaar waardoor het zonder de juiste bescherming eenvoudig beschadigd. Hoewel we bij Telefoonglaasje geloven in voorkomen is beter dan genezen, helpen we ook graag zodra het te laat is. Je vind daarom bij Telefoonglaasje ook een iPhone 8 reparatie. Je bent welkom in ons filiaal in Son en Breugel, vlak boven Eindhoven.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 8 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 8 Plus screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 11 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xr screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors