iPhone X

Meer voor jouw iPhone X

iPhone X screenprotector

De Apple iPhone X is net uitgebracht en beschikt over een geheel nieuw design ten opzichte van zijn voorgangers. Apple heeft zich al een tijdje niet meer gestort op een nieuw design en sinds de iPhone 6 is het design vrijwel hetzelfde gebleven als eerdere modellen. De iPhone X is dan ook een veelbesproken smartphone en beschikt over verschillende specificaties die deze iPhone uniek maken. Zo beschikt de iPhone X over een vernieuwd OLED-scherm, welke minder energie verbruikt, duurzamer is en de kleuren helderder weergeeft. Zo’n mooi scherm wil je natuurlijk goed beschermen! Bij Telefoonglaasje.nl kun je daarom terecht voor een iPhone X screenprotector. Een screenprotector van gehard glas is de optimale bescherming tegen krassen, barsten en extreem hoge reparatiekosten!

Bestel nu een tempered glass iPhone X screenprotector

In onze webshop vind je verschillende tempered glass iPhone X screenprotectors, die jouw iPhone X van optimale bescherming voorzien. Zo kun je kiezen voor een normale transparante screenprotector, maar hebben we ook een full cover variant. Je kunt deze glazen screenprotectors eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen. Het glaasje is eenvoudig aan te brengen op het scherm en zo voorkom je hoge reparatiekosten. De glazen screenprotector vangt namelijk de klap op en zorgt dat de kans op een gebarsten scherm een stuk kleiner wordt. Ook voorkomt het krassen op het scherm en worden vingerafdrukken aanzienlijk verminderd. Genoeg redenen dus om een iPhone X screen protector van Telefoonglaasje.nl aan te schaffen.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone X screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xr screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors