iPhone XR

Meer voor jouw iPhone XR

Apple iPhone Xr screenprotector

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier beleven aan je nieuwe iPhone Xr. Een telefoon kan wel tegen een stootje maar het scherm is net iets fragieler. De iPhone Xr screenprotectors beschermen jouw telefoon. Deze protector is gemaakt van gehard glas, wat een betere bescherming geeft dan een plastic bescherming. Val,- kras- en stootschade, je telefoon scherm krijgt nog wel eens wat te verduren. Met een glazen screenprotector wordt jouw telefoon optimaal beschermd. De protector heeft een dikte van 0,33mm. Hierdoor is de protector vrijwel onzichtbaar maar toch goed beschermd.

Top kwaliteit glazen screenprotectors

Een goede bescherming scheelt jou uiteindelijk heel wat hoge reparatiekosten. Wanneer je telefoonscherm schade heeft, kan dit heel wat geld kosten. Dit kun je jezelf besparen met een topkwaliteit iPhone Xr glazen screenprotector van Telefoonglaasje.nl. De glazen bescherming vangt een eventuele klap of kras op. Deze flinterdunne bescherming bewijst zijn werking en de waarde van het toestel wordt behouden. Wanneer je glazen screenprotector breekt, kost je dat enkel een nieuw glaasje. Dat is nog altijd goedkoper dan een nieuw iPhone scherm!

iPhone Xr screenprotector kopen?

De coating is vet-afstotend waardoor je originele scherm kras en vetvrij zal blijven. Je kunt de screenprotector makkelijk aanbrengen. Wil je toch wat extra hulp? Bekijk dan onze online instructie video. Onze transparante glazen screenprotectors worden geleverd met twee doekjes, om de protector op de juiste manier aan te brengen. De protector is gemaakt van solide materiaal, zodat jij alle scherm functionaliteiten kunt blijven gebruiken. Wist je dat dit glas 9x sterker is dan normaal glas? Wil jij je nieuwe iPhone Xr voorzien van de beste bescherming? Wij helpen je graag verder! Ben jij overtuigd van de kracht van een glazen screenprotector? Bestel dan nu de ultieme bescherming van gehard glas voor jouw iPhone Xr! Telefoonglaasje.nl heeft ook screenprotectors voor de iPhone Xs en iPhone Xs Max.