iPhone XS Max

Meer voor jouw iPhone XS Max

APPLE IPHONE XS MAX SCREENPROTECTOR

Bescherm de display van jouw kostbare iPhone Xs Max tegen vuil, stof en krasschade met deze handige iPhone Xs Max screenprotector. Je brengt de screenprotector makkelijk aan en de protector is gemaakt van topkwaliteit. De iPhone Xs Max heeft nieuwe features en is een verbetering van de iPhone 9. Een glazen screenprotector is de ultieme bescherming voor je telefoon. Het is extreem sterk en het heeft geen invloed op de werking van je touchscreen. Het geharde glas is geschikt voor vrijwel alle smartphones.

GLAZEN SCREENPROTECTOR VOOR DE IPHONE XS MAX

Met de reparatie of vervanging van een scherm ben je al vaak tientallen tot honderden euro’s kwijt. Heb jij geen zin in bijkomende reparatiekosten? Bestel dan een glazen screenprotector bij Telefoonglaasje.nl. Dat scheelt jou de nodige rompslomp en je kunt lekker lang genieten van je iPhone Xs Max. Met ons uitgebreide aanbod is er voldoende keuze in een protector voor jouw telefoon, Kras, val en stootschade, een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer zo’n ongelukje gebeurd, ben je goed beschermd met een protector van Telefoonglaasje.nl. Het aanbrengen is erg makkelijk en de protectors zijn zowat onzichtbaar op je smartphone.

GLAZEN SCREENPROTECTORS VOORDELEN

Geen belletjes onder je protector! Dat is onder andere het voordeel van een glazen protector. Met een plastic protector krijg je vaak belletjes onder je screenprotector. Dat is niet zo bij onze glazen protectors. Daarnaast krijg je ook geen vingerafdrukken op je scherm met de glazen screenprotector. Het is daarbij steviger dan plastic en het blijft beter zitten. Op het moment dat jouw telefoon extra bescherming nodig heeft, ben je vaak al te laat. De iPhone Xs Max glazen screenprotectors van Telefoonglaasje beperken de schade! Glipt de telefoon net even uit je hand? Je telefoon kan wel tegen een stootje maar je scherm is net even wat gevoeliger. Een glasharde bescherming met de glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl! We hebben ook screenprotectors voor de iPhone XS en iPhone Xr .