iWatch

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Apple iWatch screenprotector

Apple is een van de bekendste bedrijven als het gaat om smartphones en gadgets. Zo is de Apple iWatch zeer succesvol en veel mensen kunnen dan ook niet meer zonder. Het enigste nadeel aan de iWatch is dat de horloges zeer prijzig zijn en de bezitters zijn dan ook erg zuinig op hun iWatch. De behuizing van het horloge is zeer sterk, alleen het gevoelige deel is het touch scherm die gemakkelijk schade kan oplopen. Bij Telefoonglaasje.nl kun je dit voorkomen met onze glazen Apple iWatch screenprotector, die bestand is tegen narigheid zoals krasjes, stoten en vuil.

Apple iWatch screenprotector van hoogwaardige kwaliteit

De glazen screenprotectors voor de iWatch zijn sterker dan de plastic variant doordat ons product uit drie lagen bestaat. De lagen dienen niet puur voor de bescherming tegen krasjes, maar de buitenste laag is voorzien van een olie-afstotende laag die vingerafdrukken, vetvlekken en ander vuil gemakkelijk afstoot. Hierdoor houdt de glazen iWatch screenprotector je horloge niet alleen krasvrij maar ook nog eens vuilvrij. Het bijkomende voordeel aan de glazen screenprotectors is dat er geen luchtbellen onder het glas kunnen komen waardoor de touch sensibiliteit nog steeds optimaal is. Bij aankoop van onze glazen screenprotectors krijg je een handleiding meegeleverd die stap voor stap uitgelegd hoe je de iWatch bescherming moet aanbrengen.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iWatch screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone X screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors