AANBRENG INSTRUCTIES

Het is erg belangrijk dat een glazen screenprotector goed op het beeldscherm van de smartphone of smartwatch wordt aangebracht, neem hier de tijd voor en ga niet gehaast te werk. Dit verlaagd het risico op stof en luchtbellen onder je glazen screenprotector. Om jou te helpen bij het aanbrengen van de glazen screenprotector hebben wij de belangrijkste stappen onder elkaar gezet, veel succes!

Aanbrengen Samsung Galaxy S7 of S7 Edge glazen screenprotector

GALAXY S7 & S7 Edge aanbreng instructies

AANBRENGEN GLAZEN SCREENRPROTECTOR

STAP 1: Voorbereiding
Zorg dat je de glazen screenprotector aanbrengt in een rustige omgeving, bijvoorbeeld binnen aan de keukentafel. Kijk alvorens het afhalen van de seal even naar de pasvorm van de glazen screenprotector zodat je weet hoe deze moet komen te liggen. Leg nu alle benodigde middelen binnen handbereik.

STAP 2: Was je handen grondig
Was voor het aanbrengen van de glazen screenprotector je handen grondig met zeep, hierdoor voorkom je dat je vingerafdrukken achterlaat op je smartphone, smartwatch of de glazen screenprotector tijdens het aanbrengen.

STAP 3: Schoonmaken van de smartphone of smartwatch
Begin met het schoonmaken van het beeldscherm van je smartphone of smartwatch met de meegeleverde doekjes. Begin met het alcohol doekje (1) en wrijf vervolgens het scherm droog met het droge doekje (2). Het is erg belangrijk dat je geen vuil, vet of andere stofjes op het beeldscherm meer ziet.
(let op: het is van groot belang dat het beeldscherm volledig stof en vuil vrij is alvorens de glazen screenprotector aan te brengen, dit voorkomt bubbels en stof onder de glazen screenprotector.)

STAP 4: Bescherm folie verwijderen
Het echte werk; het aanbrengen van de glazen screenprotector. Voordat je de glazen screenprotector op het scherm plaatst, verwijder je eerst de zelfklevende zijde van de glazen screenprotector. Zorg dat je dit doet met de beschermlaag naar beneden gericht zodat er geen vuil op de zelfklevende zijde kan vallen.

STAP 5: Uitlijnen van de glazen screenprotector
Lijn de glazen screenprotector nu precies uit met het scherm van je smartphone of smatwatch en breng hem langzaam maar in één keer aan. Zorg er voor dat de uitsneden overeenkomen met die van het beeldscherm van jouw smartphone. Indien dit niet correct gebeurd kunnen er luchtbubbels ontstaan, probeer de glazen screenprotector te verwijderen zonder het klevende oppervlak aan te raken en lijn deze opnieuw uit met het beeldscherm.

Alternatieve modellen: Galaxy S6 Edge, Galaxy S7 Full Cover, Galaxy S7 Edge
Bij deze modellen is het van groot belang dat de randen van de glazen screenprotector perfect zijn uitgelijnd met de randen van de telefoon. Bij deze glazen screenprotectors bevindt de lijm zich namelijk aan de randen waardoor het verkeerd aanbrengen hiervan consequenties kan hebben voor het resultaat. Stap 6 is niet van toepassing.

STAP 6: Plaatsen
Nadat je de glazen sceenprotector met het beeldscherm van je smartphone hebt uitgelijnd druk je deze rustig op het beeldscherm. De glazen screenprotector zal zichzelf nu stevig vastzuigen aan het beeldscherm. Als er luchtbubbels onder de glazen screenprotector bevinden wrijf deze dan met het doekje weg vanaf het midden naar de randen.

PDF Installatie stappenplan glazen screenprotector Telefoonglaasje.nl:

Telefoonglaasje Glazen Screenprotector aanbreng instructies