AABRENGEN SCREENPROTECTOR | GEHARD GLAS

Een glazen screenprotector aanbrengen is met de juiste instructies niet moeilijk. Wij helpen je graag en leveren standaard duidelijke instructies bij iedere glazen screenprotector. Daarnaast hebben we verschillende instructie video’s waarin in duidelijke stappen het plaatsen van een gehard glas screenprotector wordt uitgelegd.

Het is erg belangrijk dat een glazen screenprotector goed op het beeldscherm van de smartphone of smartwatch wordt aangebracht, neem hier de tijd voor en ga niet gehaast te werk. Dit verlaagd het risico op stof en luchtbellen onder je glazen screenprotector. Om jou te helpen bij het aanbrengen van de glazen screenprotector hebben we de onderstaande video’s gemaakt. Klik op de groene button voor de video.

AANBRENGEN NORMALE GLAZEN SCREENRPROTECTOR

Voor het aanbrengen van een normale screenprotector is er ook een instructie video beschikbaar. In deze video wordt in 5 stappen perfect duidelijk hoe je een glazen screenprotector zonder enige luchtbel aanbrengt. Klik op de button hieronder voor de instructie video.

Video: glazen screenprotector aanbrengen

AANBRENGEN SAMSUNG FULL COVER SCREENPROTECTOR

Bij het aanbrengen van een zogenaamde Full Cover glazen screenprotector (volledig dekkende screenprotector), is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Indien de glazen screenprotector onjuist wordt aangebracht kan dit o.a. de functionaliteit van het touchscreen verminderen. Natuurlijk willen we dit voorkomen!

Voor het aanbrengen van een Full Cover glazen screenprotector hebben wij een duidelijke instructie video gemaakt. In deze video leggen we je stap voor stap uit hoe je de glazen screenprotector op de juiste manier aanbrengt. Klik op de button hieronder voor de instructie video!

Video: Full Cover glazen screenprotector aanbrengen

Aanbrengen Case Friendly glazen screenprotector

De Telefoonglaasje case friendly glazen screenprotectors worden geleverd inclusief aanbreng tool. De aanbreng tool maakt het aanbrengen van een case friendly glazen screenprotector heel eenvoudig. We raden wel aan de onderstaande instructie video nog even goed te bekijken voordat je de case friendly glazen screenprotector aanbrengt.

Video: Case friendly glazen screenprotector aanbrengen

 

Tekstuele uitleg glazen screenprotector aanbrengen:

STAP 1: Voorbereiding
Zorg dat je de glazen screenprotector aanbrengt in een rustige omgeving, bijvoorbeeld binnen aan de keukentafel. Kijk alvorens het afhalen van de seal even naar de pasvorm van de glazen screenprotector zodat je weet hoe deze moet komen te liggen. Leg nu alle benodigde middelen binnen handbereik.

STAP 2: Was je handen grondig
Was voor het aanbrengen van de glazen screenprotector je handen grondig met zeep, hierdoor voorkom je dat je vingerafdrukken achterlaat op je smartphone, smartwatch of de glazen screenprotector tijdens het aanbrengen.

STAP 3: Schoonmaken van de smartphone of smartwatch
Begin met het schoonmaken van het beeldscherm van je smartphone of smartwatch met de meegeleverde doekjes. Begin met het alcohol doekje (1) en wrijf vervolgens het scherm droog met het droge doekje (2). Het is erg belangrijk dat je geen vuil, vet of andere stofjes op het beeldscherm meer ziet.
(let op: het is van groot belang dat het beeldscherm volledig stof en vuil vrij is alvorens de glazen screenprotector aan te brengen, dit voorkomt bubbels en stof onder de glazen screenprotector.)

STAP 4: Bescherm folie verwijderen
Het echte werk; het aanbrengen van de glazen screenprotector. Voordat je de glazen screenprotector op het scherm plaatst, verwijder je eerst de zelfklevende zijde van de glazen screenprotector. Zorg dat je dit doet met de beschermlaag naar beneden gericht zodat er geen vuil op de zelfklevende zijde kan vallen.

STAP 5: Uitlijnen van de glazen screenprotector
Lijn de glazen screenprotector nu precies uit met het scherm van je smartphone of smatwatch en breng hem langzaam maar in één keer aan. Zorg er voor dat de uitsneden overeenkomen met die van het beeldscherm van jouw smartphone. Indien dit niet correct gebeurd kunnen er luchtbubbels ontstaan, probeer de glazen screenprotector te verwijderen zonder het klevende oppervlak aan te raken en lijn deze opnieuw uit met het beeldscherm.

Alternatieve modellen: Samsung Full Cover (volledig dekkende) glazen screenprotectors
Bij deze modellen is het van groot belang dat de randen van de glazen screenprotector perfect zijn uitgelijnd met de randen van de telefoon. Bij deze glazen screenprotectors bevindt de lijm zich namelijk aan de randen waardoor het verkeerd aanbrengen hiervan consequenties kan hebben voor het resultaat. Stap 6 is niet van toepassing.

STAP 6: Plaatsen
Nadat je de glazen sceenprotector met het beeldscherm van je smartphone hebt uitgelijnd druk je deze rustig op het beeldscherm. De glazen screenprotector zal zichzelf nu stevig vastzuigen aan het beeldscherm. Als er luchtbubbels onder de glazen screenprotector bevinden wrijf deze dan met het doekje weg vanaf het midden naar de randen.