Google

Google Pixel screenprotector

Naast de Nexus lijn concentreert Google zich op een nieuwe smartphone lijn genaamd Pixel. De smartphones zijn van topkwaliteit en bij aanschaf van een van deze producten wil je dat natuurlijk graag zo houden. Wij van Telefoonglaasje.nl bieden daarom glazen screenprotectors aan voor de Google Pixel, omdat wij als geen ander weten hoe hoog de reparatiekosten kunnen zijn van smartphones. Daarnaast maakt het voor de kwaliteit van de smartphone veel uit of het steeds klappen moet opvangen of dat dit gebeurt door een screenprotector. Onbewust heb je niet door hoeveel je Google Pixel moet lijden aan kleine ongevallen zoals ergens langs schuren of tegenaan stoten. Maar de glazen Google Pixel screenprotector zorgt ervoor dat de telefoon beter beschermd is tegen ongunstigheden zoals vuil, krasjes en andere schade.

Google Pixel screenprotector bestellen?

Veel mensen die een smartphone bezitten zijn bekend met het feit dat het beeldscherm van een telefoon het gevoeligste deel is. De behuizing kan namelijk wel tegen een stootje maar de beeldschermen van tegenwoordig zijn zeer gevoelig voor een kras of stoot. Een glazen Google Pixel screenprotector zorgt ervoor dat de bescherming de klap opvangt en dat het toestel zelf niets voelt waardoor de smartphone veel langer mee kan gaan. De mobiele telefoons zijn tegenwoordig namelijk niet meer weg te denken uit onze samenleving want iedere dag komt er wel nieuws en berichten binnen. Hierdoor zit de smartphone vaak vol met persoonlijke gegevens waardoor je niet graag wilt switchen tussen smartphones. De glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl zijn daarom uitgerust met drie lagen die ervoor zorgen dat de screenprotector van absolute topkwaliteit is.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Google Pixel screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl