Google

Google screenprotector?

Google is het bedrijf achter het Android-besturingssysteem. In 2008 was het HTC die samen met Google de eerste Android smartphone uitbracht namelijk de HTC Dream of ook wel HTC G1 genoemd. Een jaar later in 2009 volgden Samsung en Motorola met toestellen met het Android-besturingssysteem. Android werd daarna heel snel het meest gebruikte besturingssysteem voor smartphones ter wereld. Toch duurde het tot eind 2016 voordat Google met een smartphone kwam met hun eigen naam erop, de Google Pixel. Het schermoppervlak voor de Google Pixel toestellen is in de jaren daarna flink gegroeid. Daardoor is de kans dat jij je het display krast of dat het display barst erg groot. Daarom raden wij bij Telefoonglaasje jou dan ook aan om je display te beschermen met een screen protector van gehard glas!

Google screenprotector kopen

Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment Google screenprotectors. We hebben screenprotectors voor de Google Pixel 3 series tot aan de meer populaire Google Pixel 6 en Pixel 7 series met hun eigen Tensor-chips. Een screenprotector is cruciaal voor het voorkomen van schade aan het originele scherm. Maak jij al gebruik van een screenprotector? De screenprotector van Telefoonglaasje is standaard gemaakt van extreem sterk gehard glas en biedt hierdoor uitstekende bescherming tegen beschadigingen aan het originele display. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Google Smartphone? Kies hierboven direct jouw model.

Screenprotectors voor de nieuwste Google Pixels

Bij Telefoonglaasje zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe modellen die uit gaan komen zodat wij op tijd perfect passende screenprotectors kunnen leveren. Zo hebben wij screen protectors voor de Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro. Maar ook voor de Google Pixel 7a die nog uit moet komen.

Google screenprotector kopen

Een Google screenprotector kopen kan eenvoudig en snel bij Telefoonglaasje. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw model? Onze screenprotectors bieden optimale bescherming tegen val- stoot- en krasschade. Kies vandaag nog de juiste screenprotector voor jouw Google smartphone.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Wij weten veel over smartphones en de juiste bescherming daar van. We delen deze kennis graag met jou! Heb je vragen? Of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op met de experts van onze klantenservice! Misschien zoek je wel accessoire voor de volgende modellen:

Google Pixel 6a
Google Pixel 6
Google Pixel 6 Pro