Google Pixel 7a

Google Pixel 7a screenprotectors

De Google Pixel 7a is de opvolger van de eerste Pixel smartphone met een custom processor namelijk de Google Pixel 6a. Dit model bezit de 2e generatie Tensor-chip die gemaakt is met hulp van Samsung. De Pixel 7a biedt uitstekende prestaties voor een hele goede prijs. Het heeft onder andere een prachtig OLED-display die je natuurlijk krasvrij wilt houden. Daarom is het handig om een Google Pixel 7a screenprotector te halen van gehard glas!

Wanneer koop je een Pixel 7a screenprotector

Alhoewel het glas van de Google Pixel 7a display gemaakt is van hard glas zit er best snel een kras of barst in. Zand of sleutels zorgen in no time voor krassen op een display. Neem je dus je toestel vaak mee in je broekzak of in een tas waar zand of sleutels in zitten dan is de kans op krassen groot. Met een screenprotector heb je een extra beschermlaag die ervoor zorgt dat dit niet gebeurt. Daarnaast vangt het de eerste klap op wanneer je het toestel laat vallen zodat de screenprotector kapotgaat in plaats van jouw display. Hiermee bespaar je hoge reparatiekosten!

Hoe breng je een screenprotector aan op de Google Pixel 7a?

Het aanbrengen van een screenprotector kan bijna niet fout gaan wanneer je de instructies volgt. De instructies kan je vinden door de QR-code, die je op de verpakking vindt, te scannen of op de door te kijken op onze pagina met video instructies.

Werkt de screenprotector ook met de vingerafdrukscanner?

Ja! De screenprotector werkt ook samen met de vingerafdrukscanner die onder het display van de Pixel 7a zit. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de screenprotector juist aanbrengt.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Google Pixel 7a producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Pixel 7a screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar. Ook als je toch accessoires zoekt voor een ander toestel zoals:

Google Pixel 6a
Google Pixel 7 Pro
Google Pixel 7