Honor

Honor screenprotector

Honor is een submerk van Huawei en populair vanwege de voordelige prijzen. Deze smartphones van hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar tegen een vriendelijke prijs, net zoals onze Honor screenprotectors. Geef jouw Honor smartphone een extra laag bescherming met een stevige Honor screenprotector van Telefoonglaasje. Het geharde glas is bestand tegen vuil, barsten en krasjes. Het is makkelijk om te bevestigen zonder vervelende bubbels!

Deze glasharde bescherming heeft geen invloed op de werking van je display. Je kunt je telefoonscherm makkelijk bedienen met een glasplaatje. Die vervelende vingerafdrukken of vlekken op jouw telefoon zijn verleden tijd met een Honor screenprotector!

Gehard glas screenprotector Honor

Geef je telefoon een krachtige bescherming met de screen protector Honor. Op deze manier houd je het beeldscherm van je smartphone in topconditie. Laat je je telefoon toch per ongeluk één keer vallen? Maak je dan geen zorgen, je screenprotector vangt deze klap op. Een nieuwe screenprotector kopen is immers goedkoper dan de reparatiekosten van je smartphone scherm. Met deze handige screenprotector heb jij een tweede laag glas over de voorkant van je telefoon. Door deze extra laag bescherm je je display tegen de impact van krassen en/of klappen. Je ziet het glasplaatje niet zitten en het voelt niet stroef aan.

Honor tempered glass screenprotector

De hardheid van je Honor tempered glass screenprotector is gemaakt van drie verschillende lagen. Deze drie lagen zorgen ervoor dat ze meer bescherming bieden dan welke screenprotector dan ook. Door deze exclusieve en uitstekende kwaliteit ben jij voorzien van de beste bescherming! Wil je ook een Honor screen protector die je smartphone beschermt? Maak dan kennis met de Telefoonglaasje screenprotectors. Een bubbelvrij scherm en een superscherp beeld. Waar wacht je nog op? Bescherm je smartphone scherm tegen vallen en stoten met de aanschaf van een goedkope protector! Wij leveren de screenprotectors zo snel mogelijk. Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden! Bekijk online het Telefoonglaasje assortiment.