Huawei P10 en P10 Plus als nieuwkomers van 2017

Huawei heeft in de afgelopen jaren met meerdere toestellen mensen weten te enthousiasmeren met hoogwaardige smartphones, zo zijn de P8 en P9 nog steeds erg populair. Dit jaar wil Huawei het opnieuw proberen, dit keer moet de Huawei P10 het werk doen en ook de P10 Plus helpt daar aan mee. De Huawei P10 is in maart 2017 op de markt gebracht en loopt gelijk al als een speer in de verkoop. Dat is dan ook niet voor niks, de P10 beschikt namelijk over diverse specificaties en een unieke uitstraling. De Huawei P10 heeft een behuizing van metaal en is daardoor erg stevig en ligt ook fijn in de hand door het juiste formaat van het toestel. Deze smartphone beschikt over een uitstekende kwaliteit camera waar de mooiste foto’s mee kunnen worden gemaakt. De camera die op Huawei P10 zit is in samenwerking met het camerabedrijf Leica gemaakt. Naast de Huawei P10 is de P10 Plus ook een goede nieuwkomer. Dit toestel is de grote broer van de P10 en het model is dan ook wat groter. Toch beschikken ze vrijwel over dezelfde specificaties en functies, waardoor ze beide van een hoogwaardige kwaliteit zijn.

Specificaties van de luxe P10 en P10 Plus toestellen

We beginnen bij het scherm, de P10 beschikt over een 5,1 inch-scherm. Zijn broer, de P10, beschikt echter over een groter scherm, deze is 5,5 inch. Beide toestellen hebben een dubbele camera aan de achterkant met 12 megapixel, hiermee kunnen prachtige foto’s worden geschoten. Daarnaast kunnen er ook mooie selfies worden gemaakt met de 8 megapixel selfiecamera die voorop het toestel zit van zowel de P10 als P10 Plus. Ook beschikken beide toestellen over hetzelfde opslaggeheugen, dit is 64 GB en kan ook nog worden uitgebreid met een micro SD geheugenkaart. Het vermogen van de batterij van beide smartphones is prima en gaat lang mee, zo kun je genoeg uren bellen, whatsappen, spelletjes spelen of netflixen. De Huawei P10 en P10 Plus kunnen beiden worden ontgrendeld door middel van een vingerafdrukscanner die aan de voorkant van de toestellen terug te vinden zijn.

Zo’n mooi toestel als de P10 of P10 Plus van Huawei moet natuurlijk zuinig mee om worden gegaan om er zo lang mogelijk plezier van te beleven. Zo kun je gebruik maken van een mooi hoesje om zo de behuizing wat extra bescherming te geven. Daarnaast wil je het mooie scherm natuurlijk heel houden, het gebruik van een screenprotector is dan een aanrader. Bij Telefoonglaasje.nl vind je namelijk verschillende screenprotectors van glas speciaal voor de Huawei P10 en P10 Plus. Zo kun je het scherm van jouw smartphone beschermen tegen val- en stootschade en uit de buurt blijven van hoge reparatiekosten.

Een glazen screenprotector voor de P10 modellen van Huawei

Om het scherm van jouw Huawei P10 optimaal te beschermen, is het gebruik van een glazen screenprotector een must. Of je nou een P10 of een P10 Plus hebt, bij Telefoonglaasje.nl vind je voor beide modellen de juiste screenprotectors. De screenprotectors die je in onze webshop vindt zijn gemaakt van gehard glas en daardoor beschermen ze de P10 en P10 Plus goed. De screenprotectors zijn eenvoudig aan te brengen en het brengen beschermen voor het hele scherm. Naast dat het de kans op val- en stootschade verminderd komen er ook minder krassen en vingerafdrukken op het scherm. Hierdoor blijft het scherm van P10 toestellen helder en zo kun je langer door met je smartphone.

GLAZEN SCREENPROTECTOR HUAWEI P10 GLAZEN SCREENPROTECTOR HUAWEI P10 PLUS