Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite screenprotector

Het succes van de Huawei P-serie is goed terug te zien in het aantal modellen die de fabrikant heeft geproduceerd. Eén van de nieuwste modellen is de Huawei P10 Lite. De Lite is zeer populair onder de Huawei gebruikers aangezien het verschillende voordelen heeft. Het verschil met de Huawei P10 is dat deze variant minder geheugen heeft en een mindere camera. Desalniettemin is dit dan ook de reden dat de Huawei P10 Lite de goedkopere versie is. Het nadeel aan de P10 Lite is dat het touch gevoelige scherm ook zeer gevoelig is voor krassen, barsten en viezigheid. Maar gelukkig heeft Telefoonglaasje.nl daarvoor een oplossing! Er zijn namelijk goedkope glazen screenprotectors voor de Huawei P10 Lite te koop die deze problemen kunnen voorkomen. Die glazen Huawei P10 Lite screenprotector zorgt ervoor dat jij langer kunt genieten van de mogelijkheden die het toestel te bieden heeft.

Huawei P10 Lite screenprotector kopen?

Eén van de meeste voorkomende gevallen van schade aan een smartphone is schade aan het touchscreen. De Huawei P10 Lite vormt hier geen uitzondering op. Een Huawei P10 Lite screenprotector van glas kan schade in de vorm van barsten, krassen en vuil gemakkelijk voorkomen. Het bijkomende voordeel is dat de glazen bescherming gemakkelijk kan worden aangebracht en verwijderd voor het geval dat de screenprotector zijn werk moest doen. Veel schade aan het beeldscherm wordt vaak veroorzaakt door sleutels of muntgeld die zich in de zelfde zak of tas bevinden als de smartphone. Dit is dan ook een extra reden waarom veel gebruikers kiezen voor een glazen beschermlaag.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei P10 Lite screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor de Huawei P10 en ook voor de grotere variant de Huawei P10 Plus. Daarnaast is er ook genoeg keuze in screenprotectors van andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Huawei P9 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 Pro screenprotectors