Huawei P30 Pro

Meer voor jouw Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro screenprotector

Op zoek naar de beste Huawei P30 Pro screenprotector van gehard glas? Bij Telefoonglaasje vind je uitsluitend screenprotectors van de beste kwaliteit. De Huawei P30 Pro protector bestaat uit meerdere lagen waaronder een laag gehard glas. Het glas waaruit de Telefoonglaasje screenprotectors vervaardigd zijn is 7 keer sterker dan normaal glas, hierdoor krijg je zelfs met een stanleymes geen krassen in het oppervlak. Voorkom krassen, barsten en andere beschadigingen aan het scherm met de Telefoonglaasje Huawei P30 Pro glazen screenprotector.

Huawei P30 Pro tempered glass

Een glazen screenprotector wordt ook wel tempered glass screenprotector genoemd. De Huawei P30 Pro tempered glass screenprotector van Telefoonglaasje bedekt het volledige scherm van rand tot rand. Hierdoor is het volledige scherm bestemt tegen vallen en stoten. Daarnaast voorkomt de Huawei P30 Pro tempered glass vingerafdrukken door middel van de bovenste laag, een olie-afstotende coating die tevens de scherven bij elkaar houdt als de screenprotector breekt.

Kennis, kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij Telefoonglaasje hoog in het vaandel. Gratis verzending in Nederland & België en voor 17:00 besteld, is morgen in huis. Advies nodig over de optimale bescherming van jouw device? Onze experts staan voor je klaar. Neem direct contact op via de klantenservice.