Huawei P9

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Huawei P9 screenprotector

Huawei is een Chinees bedrijf dat zich stort op het produceren van telecommunicatieapparatuur. In 1987 werd het bedrijf opgericht in de buurt van Hongkong. Huawei heeft al diverse soorten smartphones geproduceerd, waaronder de Huawei P9 in april 2016. Dit toestel lijkt erg op zijn voorganger, maar heeft een hele boost gekregen op het gebied van de hardware. Daarnaast beschikt de Huawei P9 over maar liefst twee 12 megapixel camera’s en het toestel heeft een 8 megapixel frontcamera. Als je zo’n mooie smartphone in bezit hebt wil je hier natuurlijk wel wat langer mee door kunnen. Het is dan ook verstandig om het toestel goed te beschermen. Dit kan door middel van de Huawei P9 screenprotector van Telefoonglaasje.nl. Deze speciale screenprotectors zijn van glas en beschermen het scherm optimaal. Op deze manier verminder je de kans op val- en stootschade en er komen minder krassen op je scherm te zitten.
<h2Huawei P9 screenprotector online bestellen

In de webshop van Telefoonglaasje.nl vind je diverse glazen screenprotectors voor de Huawei P9. Zo vind je hier een screenprotector die het hele scherm afdekt inclusief de zijkanten, dit doordat de screenprotector aan de randen gebogen afloopt. Door de screenprotectors uit onze webshop te gebruiken bescherm je jouw smartphone tegen val- en stootschade. De glazen Huawei P9 screenprotector is eenvoudig aan te brengen, zo komen er geen vervelende luchtbelletjes onder te zitten.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei P9 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere modellen van Huawei, maar ook andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Huawei P10 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 Pro screenprotectors