iPhone 14 series screenprotectors

iPhone 14 series screenprotectors van Telefoonglaasje

De iPhone 14 serie is de gloednieuwe lijn van Apple. Deze lijn met prachtige iPhones wil je natuurlijk optimaal beschermen tegen schade aan het beeldscherm. Om die reden hebben we de iPhone 14 screenprotectors direct op voorraad. Deze zijn direct te bestellen om je iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max optimaal te beschermen tegen val- en stootschade.

De iPhone 14 screenprotector lijn van Telefoonglaasje is gemaakt van extreem sterk gehard glas. Dit glas kan een val of stoot van je toestel goed opvangen en hoge kosten voorkomen. Schade aan het beeldscherm geeft een hoop ongemak en een reparatie van het beeldscherm kost al snel enkele honderden euro’s. Onze iPhone 14 screen protectors voorkomen deze schade en zijn zeer eenvoudig zelf te installeren.
Welke iPhone 14 screenprotector kies je?
Voor de iPhone 14 serie hebben we direct meerdere soorten screenprotectors. Allemaal zijn ze gemaakt van extreem sterk gehard glas en op maat gemaakt voor de iPhone 14 serie.

De iPhone 14 Edge to Edge screenprotector is een screenprotector die de gehele voorzijde bedekt. Natuurlijk kun je de meeste hoesjes nog gewoon gebruiken met deze iPhone 14 screenprotector.

De iPhone 14 Privacy screenprotectors zijn hetzelfde formaat als de Edge to Edge screenprotector. Deze hebben echter een speciale laag waardoor meekijken op het beeldscherm onmogelijk wordt. Een perfecte keuze als je je vaak in publieke ruimtes bevindt en je privacy wil beschermen. Het beeldscherm is van recht voor de iPhone 14 natuurlijk perfect zichtbaar.

Als laatst hebben we de iPhone 14 Standard Fit screenprotectors. Deze zijn te combineren met alle verschillende soorten hoesjes. Of je nou een extreem robuust hoesje gebruikt, of een dun siliconen hoesje. Deze iPhone 14 screen protector kan ermee gecombineerd worden.

iPhone 14 screen protector plaatsen

Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment iPhone 14 screen protectors. Deze zijn zelf eenvoudig te installeren. Om dit goed te kunnen doen, leveren we bij de iPhone 14 screenprotectors alle benodigdheden. Een instructie video, geschreven handleiding en cleaning kit. Hierdoor kan iedereen de screenprotectors aanbrengen. Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, staat onze klantenservice ook voor je klaar!

Screenprotector iPhone 14 afmetingen

Alle iPhone 14 screenprotectors worden exact op maat gemaakt voor de iPhone 14 serie. De iPhone 14 Edge to Edge screenprotector biedt optimale bescherming aan de gehele voorzijde van het toestel van rand tot rand. Deze is ook te combineren met de meeste hoesjes. De iPhone 14 Standard Fit screenprotector is een fractie smaller voor de combinatie met zeer robuuste hoesjes die tot over de rand van de iPhone komen.

Telefoonglaasje, Boost your device

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, service en kwaliteit. We vinden het van groot belang dat jouw iPhone goed beschermd is. Bovendien helpen we je graag met duidelijke aanbrenginstructies en testen we al onze screenprotectors uitgebreid zodat je zeker weet dat jouw iPhone 14 goed beschermt is. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar via onze chat, via de mail of telefonisch.

Jouw type iPhone 14?

Hier vind je de pagina’s met producten voor jouw specifieke iPhone 14. Natuurlijk zijn deze allemaal gemaakt van extreem sterk gehard glas. Bij Telefoonglaasje vind je de beste bescherming voor je iPhone!
iPhone 14 screenprotectors
iPhone 14 Plus screenprotectors
iPhone 14 Pro screenprotectors
iPhone 14 Pro Max screenprotectors