iPhone 15 series screenprotectors

iPhone 15 series screenprotectors van Telefoonglaasje

De iPhone 15 komt in september uit! Hopelijk ben jij één van de gelukkigen bent die er één heeft kunnen bemachtigen. Als dat zo is, dan is het beter je nieuwe iPhone 15 zo goed mogelijk te beschermen. Een tempered glass screen protector van Telefoonglaasje mag daarbij niet ontbreken.

Screenprotectors voor alle iPhone 15 modellen

Of je nu gaat voor de reguliere iPhone 15, de iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro of de iPhone 15 Pro Max, je vindt de beste screenprotectors bij Telefoonglaasje. Onze screenprotectors zijn namelijk gemaakt van gehard glas in combinatie met een folie, waardoor jouw mobiel beschermd is tegen krassen, stoten en valpartijen.

Onze Gehard Glas Screenprotector: de Perfecte Match voor je iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max of iPhone 15 Plus

Een screenprotector van Telefoonglaasje biedt een uitstekende bescherming voor je nieuwe iPhone 15 of een variant hiervan. Hier zijn een paar redenen waarom je onze screenprotector zou moeten kiezen:

  • Krasvrij: Onze gehard glas screenprotector houd je iPhone-scherm krasvrij en helder.
  • Impact Bescherming: Het sterke geharde glas absorbeert schokken en beschermt tegen vallen en stoten.
  • Bubble-Free Installatie: Onze screenprotectors zijn gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen achter te laten.
  • Touch Sensitivity: Geniet van een ononderbroken touch ervaring met onze screenprotector die geen invloed heeft op de touchscreen responsiviteit van je iPhone 15.

Voor welke screenprotector van gehard glas ga jij?