Klanten beoordelen Telefoonglaasje met een 8,5/10 (Kiyoh - 4000+ reviews)
Home
Shop
Account
Klantenservice
Zakelijk
TELEFOONGLAASJE Optimale smartphone bescherming
  • Gratis verzending in NL & BE
  • Veilig & achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 17:00 besteld, is morgen in huis*
Gratis verzending in Nederland en België

Glazen screenprotector verwijderen

Een glazen screenprotector verwijderen is meestal erg eenvoudig. Is je telefoon gevallen en hierdoor de glazen beschermlaag kapot, of wil je de screenprotector simpelweg vervangen door een nieuwe? Geen nood, in dit blogartikel leggen we je haarfijn uit hoe je een glazen screen protector verwijderd.

Om een glazen screenprotector te verwijderen heb je de volgende dingen nodig:

  • Een rustige omgeving zodat je niet gestoord wordt tijdens het verwijderen van de protector.
  • Een creditcard of tandenstoker.

Hoewel de screen protectors van Telefoonglaasje voorzien zijn van een speciale coating om de scherven bij elkaar te houden, kan het voorkomen dat er stukjes glas vrijkomen bij het verwijderen van de screenprotector. Wees dus voorzichtig met het verwijderen van de glazen screenprotector en werk niet te haastig.

Beginnen met het verwijderen van de glazen screenprotector

Glazen screenprotector verwijderen - Telefoonglaasje.nl

Stap 1.Als het goed is heb je inmiddels een tandenstoker of creditcard (of andere pas) gevonden waarmee we de glazen screenprotector van het scherm gaan verwijderen. Mocht je geen van beide voor handen hebben kan je het ook voorzichtig doen met je nagel.

Stap 2. De beste manier om een screenprotector te verwijderen, is door dit te doen via een van de vier hoeken. Probeer voorzichtig je creditcard, tandenstoker, of nagel onder de screenprotector te duwen in een van de hoeken van de screenprotector. Je zult zien dat de screenprotector in deze hoek nu omhoog komt en de screenprotector langzaam van het scherm loskomt.

Stap 3. Nadat je bovenstaande stappen hebt doorlopen zal je zien dat de screen protector bijna in volledige staat van het scherm komt en het originele smartphone scherm onbeschadigd is gebleven. Maak hierna het scherm van je smartphone goed schoon met bijvoorbeeld een brillendoekje zodat eventuele resten van de screenprotector niet achter blijven.

Hoe een volledig dekkende glazen screen protectors verwijderen?

Om een volledig dekkende screenprotector te verwijderen ga je op dezelfde manier te werk als bij het verwijderen van een normale glazen screenprotector. Zorg dat je de rust neemt voor het verwijderen van de screen protector en let op voor de eventuele scherven. Lees de stappen hierboven goed door en binnen enkele minuten zal de glazen screenprotector van het scherm zijn verwijderd. Uiteraard zonder beschadigingen aan het originele beeldscherm.

Zoals je ziet, is een glazen screenprotector verwijderen niet erg moeilijk. Zorg dat je de tijd neemt en ga niet te haastig te werk, dan komt alles goed. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen al je vragen beantwoorden over een glazen screenprotector verwijderen. Je kan het team van Telefoonglaasje zowel telefonisch, via Facebook als per chat bereiken.

Aanbrengen nieuwe glazen screenprotector

Nadat de oude glazen screenprotector van het scherm verwijderd is, is het belangrijk dat er snel een nieuwe glazen screenprotector wordt aangebracht op je smartphone. Alle informatie omtrent het aanbrengen van een screenprotector vind je op onze website. We hebben zowel geschreven als video-instructies beschikbaar voor alle type glazen screenprotector.

Kijk in onze shop voor het volledige assortiment screenprotectors, we hebben o.a. glazen screenprotectors voor Apple, Samsung, OnePlus, Huawei, Htc als Sony. Mocht je vragen of opmerkingen hebben staat ons team voor je klaar.

bancontact-mistercash AfterPay bolcom ideal kiyoh maestro mastercard overboeking paypal postnl trustpilot visa