Motorola Moto G8 Plus

Motorola Moto G8 Plus screenprotector

Ben jij onafscheidelijk met jouw Motorola Moto G8 Plus? Voorkom dat het scherm beschadigd en kies voor een screenprotector van gehard glas. Het kan helaas gebeuren dat het grote scherm van je G8 Plus beschadigd. Natuurlijk wil je dat het scherm van jouw Moto G8 Plus goed beschermt is tegen onverwachte gebeurtenissen. Bij Telefoonglaasje vind je de beste Moto G8 Plus screenprotector van gehard glas. Bovendien wordt door de Edge to Edge technologie het volledige scherm van de G8 Plus bedekt, zonder het touchscreen te beïnvloeden.

Screen protector Moto G8 Plus, waarom?

Bij Telefoonglaasje weten we dat schade aan je smartphone in 9 van de 10 keer te voorkomen is. Het begint uiteraard met het kiezen van de juiste bescherming voor jouw G8 Plus. Kies je voor een screenprotector of ga je alleen voor een hoesje? Voor de optimale bescherming van je smartphone kies je voor beide. Een glazen screen protector voor de Moto G8 Plus voorkomt krassen en zelfs barsten in het originele scherm. De screenprotector breekt namelijk bij een val op het scherm waardoor de schade geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Zo voorkom je een hoop ongemak én onnodige reparatiekosten.

Eenvoudig aanbrengen zonder luchtbellen

Hoewel een plastic screenprotector lastig aan te brengen is zonder luchtbellen, is dit bij een glazen screenprotector heel eenvoudig. Het belangrijkste hierin is dat het het scherm goed is schoongemaakt zodat er geen losse stofdeeltjes onder de screenprotector kunnen komen. De Moto G8 Plus screen protectors worden geleverd met een scherm reinigingsset, je kunt het scherm eenvoudig volledig ontdoen van vuil en stofdeeltjes. Bovendien wordt iedere screenprotector geleverd met duidelijke instructies, zodat het aanbrengen niet fout kan gaan.

Service van Telefoonglaasje

Bij Telefoonglaasje staat we voor kennis, kwaliteit & service. We delen graag onze kennis om samen tot een beter resultaat te komen. Weet je nog niet welke screenprotector of hoesje de beste keus is voor jouw Moto G8 Plus? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder.

Ben je op zoek naar andere Motorola screenprotectors of hoesjes? Bekijk direct onze overige Motorola producten.