NIEUW: OnePlus 3T Full Cover glazen screenprotectors

Nadat de nieuwe telefoon van OnePlus, de OnePlus 3(T) op de markt is gekomen zijn wij direct gestart met de productie van glazen screenprotectors voor dit model. Omdat we OnePlus 3(T) helaas gebruikt maakt van corned gorilla glass was het helaas niet mogelijk om een volledig dekkende glazen screenprotector te produceren die ook het volledige scherm bedekt. Het gevolg hiervan was dat er aan beide kanten van het scherm lelijke randjes overbleven.

We zijn daarom ook direct begonnen met het ontwikkelen van full cover glazen screenprotectors voor dit model. Echter heeft dit, door de afmetingen en buigingen van het scherm van de OnePlus 3(T), enige tijd geduurd voordat wij tevreden waren met de kwaliteit. We willen namelijk zeker zijn dat onze klanten een goed product ontvangen.

Maar na het lange wachten kunnen wij het mooie nieuws mededelen dat we de productie van de OnePlus 3(T) full cover glazen screenprotectors inmiddels hebben afgerond en dat deze gereed zijn voor levering!

De OnePlus 3(T) full cover glazen screenprotectors zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. (transparant/zwart/wit) Hieronder hebben we de verschillende modellen in drie afbeeldingen staan.

OnePlus 3 Full Cover glazen screenprotector | Telefoonglaasje.nl

TRANSPARANT


 €14,95

OnePlus 3 OnePlus 3T
OnePlus 3 Full Cover glazen screenprotector | Zwart | Telefoonglaasje.nl

ZWART


 €14,95

OnePlus 3 OnePlus 3T
OnePlus 3 Full Cover glazen screenprotector | Wit | Telefoonglaasje.nl

WIT


 €14,95

OnePlus 3 OnePlus 3T
KLIK HIER VOOR ALLE ONEPLUS MODELLEN