OnePlus 3

Meer voor jouw OnePlus 3

OnePlus 3 screenprotector
De OnePlus 3 is een smartphone gemaakt door de fabrikant OnePlus en is in 2016 op de markt gekomen. Deze smartphone moest een concurrent vormen tegenover de andere smartphones van fabrikanten die op hetzelfde gebied scoorden. De OnePlus 3 beschikt over een metalen achterkant en ziet er daardoor elegant en strak uit, daarnaast zijn de hoeken netjes afgerond. Deze smartphone is te verkrijgen in verschillende kleuren en je kunt er verschillende hoesjes bij kopen. Om de OnePlus 3 goed te beschermen is zo’n hoesje erg handig, maar zo wordt het scherm van deze smartphone nog niet beschermd. Telefoonglaasje.nl kan je hier verder bij helpen, in onze webshop vind je namelijk diverse screen protectors. De OnePlus 3 screenprotector is gemaakt van glas en beschermt jouw toestel tegen val- en stootschade.
Bestel een OnePlus 3 screenprotector voor optimale bescherming
Hoe zuinig je ook met jou OnePlus 3 omgaat, het kan altijd gebeuren dat het scherm kapot gaat. Dit kan komen doordat deze is gevallen of ergens tegenaan is gekomen. Er kunnen zo krasjes op het scherm ontstaan en erger nog, er kunnen barsten in het scherm komen. Soms kun je met een barst in het scherm nog wel even door, maar toch is een heel scherm wat fijner en beter. Om schade door het vallen of stoten te voorkomen, kun je gebruik maken van de glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl. Onze screenprotectors zijn te verkrijgen in diverse kleuren, zoals zwart, wit en transparant. Zo zit er altijd een OnePlus 3 screenprotector tussen die goed bij jouw smartphone past en die niet afwijkt qua kleur. Daarnaast vind je hier ook full cover screenprotectors die het hele scherm beschermen en hierdoor ook de randjes voorzien van een extra laagje glas.
Kwaliteit en service
De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de OnePlus 3 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere modellen van OnePlus, maar ook andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de OnePlus 5 screenprotectors
Bekijk de OnePlus 6 screenprotectors
Bekijk de OnePlus 5T screenprotectors