OnePlus 5T

Meer voor jouw OnePlus 5T

OnePlus 5T screenprotector
Na de OnePlus 5 is de OnePlus 5T op de markt gekomen. Het formaat van de OnePlus 5T is iets groter dan zijn voorganger. De telefoon werd voor het eerst in november 2017 verkocht. Om deze telefoon zo lang mogelijk nieuw te houden moet je de telefoon goed beschermen. Er zijn verschillende manieren om je toestel te beschermen tegen stoten en krassen. Een OnePlus 5T screenprotector plaatsen op het scherm is één van de manieren. Een screenprotector is een dun laagje glas of plastic die het scherm van de telefoon beschermt tegen krassen en stoten. De screenprotector hoef je alleen maar op je beeldscherm te plakken en het zit er stevig op. Deze is makkelijker aan te brengen dan een plastic screenprotector. Bij het aanbrengen van een plastic screenprotector kunnen er luchtbellen ontstaan en bij een glazen screenprotector heb je hier geen last van. Telefoonglaasje.nl verkoopt glazen screenprotectors voor de OnePlus 5T van topkwaliteit en voor een scherpe prijs.
Bestel een OnePlus 5T screenprotector
Wij hebben een groot assortiment aan screenprotectors voor verschillende telefoons. Voor de OnePlus 5T zijn er verschillende soorten screenprotectors te koop. Veel van de screenprotectors beschermen het hele beeldscherm van de telefoon. Niet alleen het scherm zelf, maar ook de rand er omheen. De glazen OnePlus 5T screenprotector is van erg goede kwaliteit. Bestel nu een screenprotector en voorkom dure reparaties van kapotte schermen.
Kennis, kwaliteit en service
De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de OnePlus 5T screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere modellen van OnePlus, maar ook andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de OnePlus 3 screenprotectors
Bekijk de OnePlus 6 screenprotectors
Bekijk de OnePlus 5 screenprotectors