OnePlus 7 Pro

Meer voor jouw OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro screenprotector
De OnePlus 7 Pro is van alle gemakken voorzien. Natuurlijk wil je onbelemmerd blijven genieten van video’s en spelletjes op het kraakheldere scherm. De screenprotectors en hoesjes van Telefoonglaasje voorkomen dat jouw OnePlus 7 Pro beschadigd raakt. Op zoek naar de sterkste OnePlus 7 Pro screenprotector van gehard glas? Bij Telefoonglaasje vind je de beste screenprotector voor jouw OnePlus 7 Pro. Vervaardigd uit extreem sterk gehard glas voorkomt deze screenprotector krassen en zelfs barsten in het originele scherm. Een musthave voor iedere OnePlus gebruiker!

OnePlus 7 Pro tempered glass bestellen?
Een OnePlus 7 Pro tempered glass screenprotector is de optimale bescherming voor het scherm van de OnePlus 7 Pro. De glasharde laag voorkomt krassen en zelfs barsten door het laten vallen of stoten van de smartphone. De tempered glass OnePlus 7 Pro protector is eenvoudig online te bestellen en bestaat uit meerdere lagen, waaronder een laag extreem sterk gehard glas. De bovenste laag bestaat uit een olie-afstotende coating die tevens de scherven bij elkaar houdt als de screenprotector breekt. Optimale bescherming bestel je direct online bij Telefoonglaasje.

Waarom een screenprotector van glas?
Waarom zou je voor een screenprotector van glas kiezen als je ook goedkopere versies van plastic hebt? Het antwoord op deze vraag is simpel. Een plastic screenprotector zorgt alleen voor bescherming tegen oppervlakkige krassen, waar een glazen screenprotector ook bescherming biedt bij het laten vallen van je OnePlus 7 Pro. Zo voorkomt een screenprotector van glas dat het originele scherm beschadigd bij het laten vallen van je OnePlus smartphone. Bovendien is een glazen screenprotector makkelijker aan te brengen en heb je er geen last van tijdens gebruik.

Kennis, kwaliteit en service
Bij Telefoonglaasje staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten om jouw smartphone te voorzien van de beste bescherming. Bij ons geldt voor 17:00 besteld is de volgende dag al in huis. Daarnaast geven wij je 365 dagen de mogelijkheid je bestelling te retourneren! Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice, onze experts staan voor je klaar.

Heb je een OnePlus 7T Pro? Ook voor dit model hebben wij screenprotectors beschikbaar. Bekijk direct alle OnePlus 7T Pro screenprotectors.