OnePlus 7T Pro

Meer voor jouw OnePlus 7T Pro

OnePlus 7t Pro screenprotector

Heb jij een nieuwe OnePlus 7T Pro gekocht? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat het scherm van jouw OnePlus 7T Pro volledig kras- en schadevrij blijft. Bij Telefoonglaasje zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van de beste Oneplus screenprotectors van gehard glas. Op zoek naar de beste OnePlus 7t Pro screenprotector voor jouw OnePlus smartphone? We helpen je graag. Voor de beste bescherming van het scherm van de OnePlus kies je voor een volledig dekkende glazen screenprotector, zo zijn ook de curved edges van het display volledig beschermd!

OnePlus 7t Pro tempered glass kopen?

Telefoonglaasje heeft voor iedere OnePlus device een tempered glass screenprotector beschikbaar. Zo ook voor de OnePlus 7T Pro. Een screenprotector voor je OnePlus 7T biedt veel voordelen. Onze OnePlus 7T Pro tempered glass screenprotector wordt gemaakt van extreem sterk gehard glas en biedt optimale bescherming tegen val- en stootschade. Je merkt geen verschil in de aanraakgevoeligheid van het touchscreen na het aanbrengen van de screenprotector en vingerafdrukken worden verminderd door de vet-afstotende coating. Door jouw OnePlus te beschermen met een screenprotector van gehard glas voorkom je negen van de tien keer hoge reparatiekosten!

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje doet uitgebreid onderzoek naar de beste bescherming voor het scherm van de OnePlus. Zo worden onze OnePlus screenprotectors uitgebreid aan meerdere tests onderworpen om zeker te weten dat jouw OnePlus 7T Pro goed beschermd is tegen val- en stootschade. Bestel je een screenprotector voor 17:00 dan ligt je bestelling de volgende dag al in de brievenbus. Bovendien heb je bij ons een bedenktijd van 365 dagen voor het geval dat je het product toch wilt retourneren. Liever persoonlijk advies? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder!

Ook beschikbaar:
OnePlus 7t screenprotectors.
OnePlus 7 Pro screenprotectors.