OnePlus 9 Pro

Meer voor jouw OnePlus 9 Pro

Screenprotector voor OnePlus 9 Pro

Heb je net een nieuwe OnePlus 9 Pro weten te bemachtigen? Zorg er voor dat je er zo lang mogelijk plezier van kan hebben! Een Telefoonglaasje OnePlus 9 Pro screenprotector is in dat geval onmisbaar en zorgt dat je met een gerust hart gebruik kan maken van je nieuwe toestel.

OnePlus 9 Pro scherm én camera screenprotector?

Een OnePlus 9 Pro is natuurlijk een prachtig toestel. Naast het zeer indrukwekkende beeldscherm heeft deze lijn smartphones ook nog een Hasselblad camera in de achterzijde van het toestel zitten. Een OnePlus 9 Pro screenprotector is dus onmisbaar, maar ook een OnePlus 9 Pro camera screenprotector is sterk aan te raden. Deze camera screenprotector beschermt de lens tegen krassen of barsten.

Beide screenprotectors worden natuurlijk geleverd met aanbrenginstructies en een begeleidende video.

Voorkom schade aan je nieuwe OnePlus 9 Pro

Het is erg belangrijk dat je OnePlus 9 Pro goed beschermt is. Het is een kostbaar toestel waar je over het algemeen wel een aantal jaar mee wil doen. De OnePlus 9 Pro screenprotector is hier een essentieel accessoire voor. Het beeldscherm is natuurlijk enorm en kan makkelijk ergens tegenaan stoten of het toestel kan onverhoopt uit je hand of van tafel vallen. Indien dit gebeurd zal de screenprotector de impact opvangen en de druk verdelen over het glas. Op die manier zal hooguit de screenprotector barsten, het beeldscherm zit daar veilig achter.

Screenprotector OnePlus 9 Pro installeren

De OnePlus 9 Pro screen protector wordt standaard geleverd met Telefoonglaasje aanbreng-instructies, video en een Cleaning Kit. We nemen je in de aanbrengvideo stap voor stap mee in het aanbrengen van een screenprotector, zo weet je zeker dat de screenprotector perfect op het beeldscherm zit. Heb je nog vragen of het aanbrengen van een screenprotector? Hieronder hebben we nog enkele tips:
1. Breng de screenprotector aan in een stofvrije omgeving;
2. Neem de tijd zodat je geen onnodige fouten maakt;
3. Maak het scherm grondig schoon en zorg dat er geen stof- of vuilresten meer zichtbaar zijn;
4. Lees de meegeleverde instructies goed en bekijk de aanbreng-video.

Telefoonglaasje Kwaliteit en Service

De service van Telefoonglaasje houdt niet op na de bestelling van je screenprotector. Indien je problemen of vragen hebt bij het aanbrengen, staan we altijd voor je klaar. Via de chat, mail en telefoon staan onze experts voor je klaar om je verder te helpen en eventueel problemen op te lossen.