OnePlus 9

Meer voor jouw OnePlus 9

OnePlus 9 screenprotector

Het allernieuwste toestel van OnePlus, de OnePlus 9, wil je natuurlijk ook goed beschermen. Naast een hoesje is een screenprotector natuurlijk enorm belangrijk. Schade aan het beeldscherm van je nieuwe OnePlus 9 wil je natuurlijk voorkomen, daar is deze OnePlus 9 screenprotector speciaal voor ontworpen.

Rede voor een OnePlus 9 screenprotector?

Van je OnePlus 9 wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Hoge reparatiekosten wil je dan ook vermijden, dit kan zeer goed met een Telefoonglaasje screenprotector voor je OnePlus 9. Deze is speciaal ontworpen voor de OnePlus 9 en heeft een perfecte pasvorm voor je beeldscherm. Ook is de screenprotector zo gemaakt dat de vingerafdrukscanner naar behoren blijft werken.

Het installeren van een Telefoonglaasje screenprotector van gehard glas is erg eenvoudig. We leveren je alle benodigdheden mee in de verpakking. Het gaat dat om een installatie handleiding, begeleidende video en natuurlijk ook onze Telefoonglaasje cleaning kit.

Voorkomt barsten in het originele scherm

Een gehard glazen screenprotector is enorm belangrijk voor het beschermen van je OnePlus 9 display. We hebben veel ervaring met het beschermen van smartphones, van iPhones tot Samsung Galaxy toestellen. We willen een zo goed mogelijk product leveren voor je smartphone. Vandaar dat we continu in ontwikkeling zijn met onze producten om optimaal te beschermen terwijl alle functionaliteit behouden blijft. Met een OnePlus 9 screenprotector van Telefoonglaasje bescherm je je toestel tegen schade en hoge reparatiekosten.

Screenprotector OnePlus 9 werkend met vingerafdruk

Je vraagt je misschien af of je vingerafdrukscanner kan werken met een screenprotector. Dit is zeker het geval, de OnePlus 9 screenprotector is speciaal ontworpen om je vingerafdrukscanner werkend te houden. De gebruikte techniek in de screenprotector zorgt er voor dat je geen verschil merkt in het gebruik. Wel is het belangrijk om de screenprotector volgens instructie aan te brengen voor het beste resultaat.

Tempered glass ofwel gehard glas

Onze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Jij behoudt het superscherpe beeld op je telefoon en de helderheid blijft helemaal hetzelfde. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze topbescherming? Bekijk online ons volledige assortiment.