OnePlus Nord 2

Meer voor jouw OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2 screen protector

De opvolger van de OnePlus Nord uit 2020 is op de markt gebracht, de Oneplus Nord 2. Het scherm van deze telefoon ververst wel 90 keer per seconde wat betekent dat het display een erg vloeiend beeld levert door de hoge verversingssnelheid. Dit mooie scherm ter grootte van 6,43 inch met full-HD-resolutie wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Koop dus nu een Oneplus Nord 2 screen protector van Telefoonglaasje en jij ontvangt jouw glasharde bescherming de volgende dag al in huis. Onze Oneplus Nord 2 screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas. Dit geharde glas is wel 9 keer sterker dan normaal glas, op deze manier voorkom je eenvoudig schade aan het originele beeldscherm bij val- of stootschade. Onmisbaar op jouw Oneplus Nord 2!

OnePlus Nord 2 tempered glass

Het model na de OnePlus Nord, de Oneplus Nord 2. We hebben voor deze telefoon speciaal een screenprotector ontworpen om jouw OnePlus Nord 2 te beschermen. Je kan ongestoord gebruik blijven maken van de zogeheten selfie-camera en de interactie met het touchscreen zal onveranderd blijven. Kortom, onze screenprotector biedt optimale bescherming terwijl jij volledig gebruik kan blijven maken van jouw Oneplus Nord 2.

Iedereen kan een screen protector van Telefoonglaasje op zijn telefoon aanbrengen. Om te weten hoe dit precies werkt, hebben we een super handige instructievideo gemaakt. Waarom zou je gebruik maken van een screenprotector voor je telefoon? Het antwoord hierop is heel simpel, je wilt gebruik maken van een Oneplus Nord 2 screenprotector zodat je beeldscherm gered wordt bij een val. Je zal je afvragen of je display hierbij intact blijft, het antwoord is ja. De protector verdeeld de kracht over het volledige scherm. Een gebroken scherm zal je hier niet van krijgen, hooguit een gebarsten screen protector. Maar de kosten voor een nieuwe protector zijn vele malen goedkoper dan die van een nieuw beeldscherm.

Voorkomt barsten in het originele scherm

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor je Oneplus Nord 2? Dan ben jij bij Telefoonglaasje aan het juiste adres. Onze screen protector past perfect op jouw display, het geeft optimale bescherming van rand tot rand. De screen protectors van Telefoonglaasje zijn krasbestendig en hebben een hoge hardheid.
In onze webwinkel vind je naast screenprotectors voor de OnePlus, ook screenprotectors voor andere merken zoals Samsung, Apple en Huawei. Zoals je ziet zijn onze hoogwaardige screen protectors onmisbaar voor je smartphone. Er is niets vervelender dan een barst in je scherm, hierdoor kunnen sommige touch-functies uitvallen. Zorg er daarom voor dat je beeldscherm preventief wordt beschermt.

Screenprotector OnePlus Nord 2 aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je OnePlus Nord 2? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle OnePlus Nord 2 screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een OnePlus Nord CE 5G screenprotector, OnePlus Nord N10 5G screenprotector, of een OnePlus Nord screenprotector? We helpen je graag verder!