OPPO Find X2 Pro

OPPO Find X2 Pro screenprotector

Tegenwoordig kan je niet meer zonder je telefoon. Het is dan ook extra vervelend wanneer je telefoon beschadigd door een val. Gelukkig is er een oplossing om die vervelende scherm reparaties te voorkomen, screenprotectors van gehard glas. Zo vind je bij Telefoonglaasje de beste OPPO Find X2 Pro screenprotector van gehard glas, voor optimale bescherming tegen val- en stootschade. Benieuwd wat wij voor jouw OPPO smartphone kunnen betekenen? We helpen je graag verder!

Waarom een Find X2 Pro screenprotector van glas?

Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze voor jouw smartphone. Er bestaan namelijk meerdere soorten screenprotectors voor jouw OPPO Find X2 Pro. Maar waarom zou je voor een screenprotector van glas kiezen als er ook alternatieven beschikbaar zijn? Waar een screenprotector van plastic alleen bescherming biedt tegen oppervlakkige krassen zorgt een glazen screenprotector voor uitstekende val- en stootbescherming. Door de drie lagen, waarvan een laag gehard glas, wordt de schok van de val geabsorbeerd. De glaslaag breekt waardoor niet het originele scherm, maar de screenprotector breekt. Zo voorkom je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten.

Combineren met een hoesje

Wil je de kans op schade aan jouw smartphone echt tot een minimum beperken? Kies dan ook voor een hoesje. Waar een screen protector het scherm beschermt, beschermt een hoesje het frame. De OPPO Find X2 Pro screenprotectors van Telefoonglaasje zijn te combineren met een hoesje, zo weet je zeker dat je niet tegen verassingen aan loopt. Weet je niet goed welk hoesje je moet kiezen, of welke screenprotector het beste past bij jouw hoesje? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje zijn we gek op het voorkomen van schade. Zo weten we vaak precies hoe schade ontstaat én hoe je deze in het vervolg voorkomt. Bovendien zijn we continue bezig met het verbeteren van onze producten, om jou te voorzien van de beste bescherming. Je wilt natuurlijk niet dat jouw favoriete device beschadigd. Heb je vragen? We helpen je graag verder.