OPPO Find X3 Lite

OPPO Find X3 Lite screen protector

De OPPO Find X3 Lite is een goedkopere variant van de OPPO Find X3 Pro. De OPPO Find X3 Lite heeft een mooi scherm en krachtige specificaties terwijl deze telefoon een aantrekkelijk prijskaartje heeft. Los van het feit dat je dit toestel in maarliefst veertig minuten volledig kan opladen, beschikt deze ook over een scherm van hoge kwaliteit. Het OLED-scherm zorgt voor mooie heldere kleuren en dankzij de full-hd-resolutie ziet het beeldscherm er haarscherp uit. Dit beeldscherm wil je natuurlijk koste wat het kost optimaal beschermen zodat je hier maximaal gebruik van kan blijven maken zonder dat het beschadigd. Onze OPPO Find X3 Lite screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas, dit glas is wel 9 keer sterker dan normaal glas. Hiermee voorkom je op een makkelijke manier schade aan je originele beeldscherm bij het laten vallen van je telefoon. Onmisbaar voor iedere OPPO Find X3 Lite.

Screen protector OPPO Find X3 Lite kopen

De Telefoonglaasje screen protector voor de OPPO Find X3 Lite bedekt het originele beeldscherm volledig, is krasbestendig en heeft een hoge hardheid. Onze OPPO Find X3 Lite screen protectors hebben geen invloed op de werking van het touchscreen, dit blijft nog precies hetzelfde werken als voorheen. Op zoek naar de ultieme bescherming voor je OPPO telefoon? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het goede adres. Onze OPPO screenprotectors passen perfect op het originele beeldscherm zonder dit scherm te verkleinen en ook je front-camera blijft optimaal werken.
Het is heel simpel waarom je gebruik zou maken van een screenprotector voor je telefoon: je wilt een screenprotector zodat jouw beeldscherm gered wordt als hij een keertje valt. Je vraagt jezelf misschien af of je originele beeldscherm hierdoor intact blijft. Het antwoord hierop is ja, de kracht van de val wordt verdeeld over je volledige beeldscherm. Hierdoor zul je dus geen gebarsten scherm krijgen, het enige wat hooguit zal breken is de screenprotector zelf. De kosten voor een nieuwe protector zijn vele malen lager dan die voor een nieuw beeldscherm. Wij weten wel waarvoor we kiezen!

Voorkomt barsten in het originele scherm

De OPPO Find X3 Lite screen protectors van Telefoonglaasje zijn speciaal ontworpen om het volledige scherm van Edge tot Edge te bedekken, zonder hierbij de sensitiviteit van het scherm te verminderen. Onze screen protectors zijn gemaakt van gehard glas, dit geharde glas is van uitstekende kwaliteit om optimaal te beschermen tegen val- en stootschade. Met een Telefoonglaasje behoud jij het superscherpe beeld op je telefoon en hiernaast blijft de helderheid helemaal hetzelfde. Naast screenprotectors voor de OPPO, hebben we ook screenprotectors voor andere merken zoals: Samsung, Huawei, Apple en OnePlus.

Screen protector OPPO Find X3 Lite aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je OPPO Find X3 Lite? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle OPPO Find X3 Lite screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een OPPO Find X3 Pro screenprotector, OPPO Find X3 Neo screenprotector, of een OPPO Reno 4 Pro screenprotector? We helpen je graag verder!