OPPO Reno 2

OPPO Reno 2 screenprotector bestellen?

Op zoek naar de beste bescherming voor het scherm van je OPPO Reno 2? Kies dan voor een screenprotector van gehard glas. De OPPO Reno 2 screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas en biedt optimale bescherming tegen val- en stootschade. Door de Edge to Edge pasvorm wordt het volledige scherm bedekt van rand tot rand, zonder in te leveren op de aanraakgevoeligheid. Kortom, de beste keus voor iedere OPPO Reno 2.

Tempered glass screenprotector OPPO Reno 2

Jouw OPPO Reno 2 zo lang mogelijk in nieuwstaat houden? Een screen protector van gehard glas biedt optimale bescherming tegen krasen en barsten. Doordat het geharde glas wel 9 keer sterker is dan normaal glas absorbeert de screenprotector de druk van de val bij het laten vallen van de smartphone, waardoor het originele scherm intact blijft.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje is de expert op het gebied van smartphone bescherming. Jouw OPPO Reno 2 goed beschermen? Onze klantenservice geeft je graag advies over de beste scherm bescherming en hoesjes. Heb je een andere OPPO smartphone? Bekijk dan onze andere OPPO screen protectors en accessoires.