Klantenbeoordeling: 8.5 uit 5750+ reviews!
Ekkersrijt 4415
5692DL, Son en Breugel
Openingstijden
Ma - Vrij: 09:00 tot 17:30
Klantenservice
085 – 30 33 583
Eenvoudig afspraak inplannen
Makkelijk bereikbaar met auto, fiets of ov
3 maanden garantie

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje is in 2015 opgericht met de missie om schade aan smartphone en tablets te voorkomen. Door onze focus op producten & service van hoogwaardige kwaliteit zorgen we ervoor dat jouw device niet meer beschadigd. Inmiddels is Telefoonglaasje in een hoog tempo uitgegroeid tot een van de grootste screenprotector merken van Nederland. Je vindt bij Telefoonglaasje bescherming voor ruim 400 verschillende devices.

In 2020 is Telefoonglaasje Repaircenter geopend. Hierdoor kunnen we, naast het beschermen van onze huidige klanten, ook een oplossing bieden aan klanten waar het al te laat is.

Eenvoudig online afspraak plannen

We weten dat het erg vervelend kan zijn om te wachten op een reparatie. Daarom plan je bij Telefoonglaasje eenvoudig online een afspraak voor de gewenste reparatie. Zo weet je precies hoe laat je bij ons terecht kunt én vertellen we je direct hoe lang de reparatie duurt. Wel zo makkelijk!

Kennis, kwaliteit & service

Onze kernwaarden zijn kennis, kwaliteit en service. We vinden dat het onze taak is om onze klanten helder te informeren en om relevante kennis te delen. We stoppen niet voordat jij tevreden bent. Onze experts staan daarom 5 dagen per week klaar om jou te voorzien van de allerbeste service.

Altijd de beste onderdelen

We maken gebruik van originele onderdelen tijdens onze reparaties. Kunnen we niet aan originele onderdelen komen? Dan gebruiken we de best haalbare kwaliteit onderdelen. Zo weten we zeker dat we ook jouw reparatie succesvol kunnen uitvoeren.

No Cure No Pay

Het kan helaas zo zijn dat jouw device na inspectie toch niet te repareren is. Of dat we tijdens de reparatie erachter komen dat er meer aan de hand is. Lukt het ons niet om jouw reparatie succesvol uit te voeren? Dan brengen wij geen kosten in rekening. Service namens Telefoonglaasje.

Dag Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Copyright 2020 - Telefoonglaasje B.V.