Samsung

Samsung screenprotector

Smartphones van Samsung beschikken over hoogwaardige beeldschermen met topkwaliteit glas. Als je net een nieuwe Samsung smartphone hebt gekocht dan wil je hier natuurlijk ook zo lang mogelijk van genieten. Het zou zonde zijn als je binnen de kortste keren krassen, barsten of andere schade aan je scherm zou krijgen. Om je toestel optimaal te beschermen kun je kiezen om een glazen Samsung screenprotector. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je smartphone krasvrij blijft en als je hem zou laten vallen dan biedt het verharde glas van de protector zoveel bescherming dat het beeldscherm ongeschonden blijft. De klap wordt opgevangen en het ergste wat er kan gebeuren is dat de screenprotector breekt. De vervanging van een glazen screenprotector is veel goedkoper dan wanneer je een volledig Samsung scherm moet laten repareren.

Samsung screenprotector bestellen?

Ben je op zoek naar hoogwaardige glazen screenprotectors die optimale bescherming bieden aan het scherm van je Samsung toestel? Bij Telefoonglaasje.nl ben je aan het juiste adres! Wij hebben screenprotectors voor de nieuwste uitvoeringen van de Samsung toestellen zoals de Samsung Galaxy S7 Edge en Samsung Galaxy S7. Bij het aanbrengen van onze producten op je scherm is het van belang dat dit nauwkeurig gebeurd. Het belangrijkste is dat de schermen stof- en vuilvrij zijn, waar je voor kunt zorgen met de speciale bijgeleverde doekjes.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 365 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl