Samsung

Samsung screenprotector

Smartphones van Samsung beschikken over hoogwaardige beeldschermen met topkwaliteit glas. Als je net een nieuwe Samsung smartphone hebt gekocht dan wil je hier natuurlijk ook zo lang mogelijk van genieten. Kies daarom voor een Samsung screenprotector van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Het zou zonde zijn als je binnen de kortste keren krassen, barsten of andere schade aan je scherm zou krijgen. Om je toestel optimaal te beschermen kun je kiezen om een glazen Samsung screen protector. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je smartphone krasvrij blijft en als je hem zou laten vallen dan biedt het verharde glas van de protector zoveel bescherming dat het beeldscherm ongeschonden blijft. De klap wordt opgevangen en het ergste wat er kan gebeuren is dat de screenprotector breekt. De vervanging van een glazen screenprotector is veel goedkoper dan wanneer je een volledig Samsung scherm moet laten repareren. Bovendien is een Samsung screenprotector van gehard glas eenvoudig aan te brengen zonder enige luchtbubbels. Kortom, een must have voor iedere device.

Samsung screenprotector kopen

Ben je op zoek naar hoogwaardige screenprotectors van gehard glas die optimale bescherming bieden aan het scherm van je Samsung toestel? Bij Telefoonglaasje ben je aan het juiste adres! Bij Telefoonglaasje koop je een Samsung screenprotector voor meer dan 100 verschillende Samsung devices. Wij hebben screenprotectors voor de nieuwste uitvoeringen van de Samsung toestellen zoals de Samsung Galaxy S20 series en Samsung Galaxy S10 series. Bij het aanbrengen van onze producten op je scherm is het van belang dat dit nauwkeurig gebeurd. Het belangrijkste is dat de schermen stof- en vuilvrij zijn, waar je voor kunt zorgen met de speciale bijgeleverde doekjes.

Kennis, kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje zit niet alleen in onze goede kwaliteit glazen screenprotectors, maar ook in een goede service. Bovendien worden al onze producten uitgebreid getest zodat we zeker weten dat jouw Samsung device goed beschermd is tegen val- en stootschade. Zo doen we er alles aan om de screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 365 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment Samsung screenprotectors op deze pagina.

De populairste Samsung Screenprotectors:

Samsung Galaxy A53 screenprotectors
Samsung Galaxy S22 screenprotectors
Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotectors
Samsung Galaxy S21 screenprotectors
Samsung Galaxy S20 screenprotectors
Samsung Galaxy S10 screenprotectors

Heb je nog vragen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar.