Samsung Galaxy S7 Edge

Meer voor jouw Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge screenprotector

De Samsung Galaxy S7 Edge is de opvolger van de Samsung Galaxy S6 Edge. Deze nieuwe versie van de Samsung Galaxy serie beschikt over een verbeterde camera en een groot verschil met zijn voorganger is dat het toestel waterbestendig is. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een sjieke uitstraling, dit komt vooral doordat de randen van deze smartphone zijn omgebogen en hierdoor het scherm iets verder doorloopt. De Galaxy S7 Edge kan dan wel waterdicht zijn, maar het scherm kan nog steeds kapot gaan. Het is daarom verstandig om deze goed te beschermen zodat je die hoge reparatiekosten vermeiden kan. Dit kan je doen doormiddel van een Samsung Galaxy S7 Edge screenprotector van Telefoonglaasje.nl. Zo verminder je de kans op val- en stootschade, ook voorkom je krassen op het scherm.

Samsung Galaxy S7 Edge screenprotector kopen

Bij Telefoonglaasje.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar goede bescherming voor jouw smartphone. In onze webshop vind je diverse glazen Samsung Galaxy S7 Edge screenprotectors die het scherm van deze smartphone optimaal beschermen en de kans op val- en stootschade aanzienlijk verminderen. Zo hebben we een geheel doorzichtige screen protector, maar ook met een zwarte of witte rand. De screenprotectors van Telefoonglaasje.nl bestaan uit meerdere lagen, waaronder één laag gehard glas van 0,33 mm. Hierdoor zijn deze glazen screenprotectors van een uitermate goede kwaliteit. Het grote voordeel van deze screenprotectors is dat ze heel gemakkelijk zijn aan te brengen.

Kennis, kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy S7 Edge screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook Samsung Galaxy S7 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy Note screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S8 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S9 screenprotectors