Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 screenprotector

Het Galaxy S7 toestel van Samsung is vervaardigd uit de beste materialen en de behuizing is erg sterk. Het scherm is gemaakt van het stevige 2.5D Gorilla Glass, waardoor het lijkt dat het glas iets boven de behuizing uitkomt. Schermen van smartphones zijn altijd erg vatbaar voor schade en een kapot scherm is de meest voorkomende vorm van schade. Ben jij het ook zat om hoge reparatiekosten te moeten betalen om je kapotte scherm te laten repareren? Voorkom een kapotte beeldscherm met de Samsung Galaxy S7 screenprotector van Telefoonglaasje.nl.

Bestel een S7 tempered glass screenprotector

In de webshop van Telefoonglaasje.nl ben je aan het juiste adres voor een glazen Samsung Galaxy S7 screenprotector van topkwaliteit. Met onze screenprotectors bescherm je jouw beeldscherm van de smartphone tegen valschade en krassen. Heb je een Samsung Galaxy S7 en wil jij jouw scherm ook graag schadevrij houden? We hebben diverse s7 tempered glass screenprotectors in ons assortiment. Je kunt kiezen voor een smalle versie en gaan voor een zwarte of een witte protector. Als je een screenprotector van glas op je beeldscherm hebt bevestigd dan hoef je niet bang te zijn dat je scherm kapotgaat, de screenprotector zorgt er namelijk voor dat je eigen scherm volledig intact blijft. Als je jouw smartphone laat vallen dan wordt de impact van die klap opgevangen door het verharde glas. De protectors zijn eenvoudig te bevestigen, zie de aanbreng instructies.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy S7 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook Samsung Galaxy S7 Edge screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy Note screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S8 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S9 screenprotectors