Samsung Galaxy S9 Plus

Meer voor jouw Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus screenprotector

Samsung heeft het verschil tussen de Samsung S9 Plus en de S9 iets groter gemaakt in vergelijking met eerdere toestellen. De achterkant heeft dit keer namelijk een dubbele camera. Daarnaast heeft de S9 Plus een premium behuizing en een 6.2 inch Infinity Display en een maximale resolutie van 2960 bij 1440 pixels. De achterzijde is bedekt met een laag glas en de zijkanten lopen afgerond af. Dit scherm wil je natuurlijk zo lang mogelijk in originele staat houden. Met een Samsung S9 Plus screenprotector van Telefoonglaasje is je toestel optimaal beschermd!

Samsung Galaxy S9 Plus screenprotector bestellen?

Onze glazen Samsung Galaxy S9 screenprotectors beschermen jouw scherm optimaal tegen val- en stootschade. Door gebruik te maken van een Samsung Galaxy S9 screenprotector voorkom je hoge reparatiekosten. Ook komen er minder krassen op je scherm. Je merkt daarnaast weinig van de aanwezigheid van de glazen screenprotector. Het aanbrengen ervan gaat ook nog eens heel eenvoudig, zodat er geen vervelende luchtbelletjes ontstaan die onder de screenprotector blijven zitten. Als je een glazen Samsung Galaxy S9 Plus screenprotector bestelt krijg je er een handige gebruiksaanwijzing bij, met stap voor stap uitleg hoe je deze het beste aan kunt brengen op het toestel.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy S9 Plus screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook Samsung Galaxy S9 screenprotectors en Samsung Galaxy Note 9 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy Note screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S7 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S8 screenprotectors