Samsung Galaxy A14 5G

Samsung Galaxy A14 screenprotector van gehard glas

De Samsung Galaxy A14 5G is het nieuwste toestel van Samsung met 5G ondersteuning. Ondanks zijn lage prijs is het toestel een upgrade ten opzichte van zijn voorgangers de Galaxy A13 en A13 5G. Eén van de upgrades is een groter display. Om het display te beschermen kan je het beste kiezen voor een screenprotector van gehard glas. Dit extreem sterke glas is uitermate geschikt om jouw smartphone te beschermen tegen kras- en stootschade.

Hoe breng je een screen protector van glas aan?

Wanneer je nog nooit een screen protector hebt aangebracht dan is het logisch dat het moeilijk lijkt, terwijl dit in praktijk eigenlijk best makkelijk is. Daarom hebben wij bij Telefoonglaasje video’s gemaakt van verschillende type screenprotectors en hoe je ze het beste kan aanbrengen. Samen met de meegeleverde Cleaning Kit kan het plakken van een screenprotector op de Samsung Galaxy A14 haast niet meer fout gaan! Kijk dus snel op onze pagina met instructievideo’s.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Al onze screenprotectors worden uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat jouw toestel optimaal beschermd is. Bovendien wordt jouw bestelling dezelfde dag verstuurd en is verzending binnen Nederland en België volledig gratis! Heb je vragen over jouw toestel, een screenprotector of wil je iets anders weten? Dan helpen de experts van onze klantenservice jou graag verder. Ook wanneer je op zoekt bent naar screen protectors voor de volgende toestellen:

Samsung Galaxy A12
Samsung Galaxy A10s