Samsung Galaxy A53

Meer voor jouw Samsung Galaxy A53

Samsung Galaxy A53 screenprotector – welke kies je?

Wil je ervoor zorgen dat jouw Samsung Galaxy A53 als nieuw blijft? Dan ben je op zoek naar een glazen screenprotector van Telefoonglaasje. Telefoonglaasje biedt twee verschillende screenprotectors voor de Samsung A53 aan, de ‘standard fit’ en ‘edge to edge’ versie. Wil je dat het volledige scherm van rand tot rand is beschermd? Kies dan voor de Edge to Edge versie. Maak je gebruik van een extra stevige bumper voor de achterkant van het toestel? Kies dan de Standard Fit versie.

Door het extreem sterke glas is je toestel beschermt tegen zowel krassen als val- en stootschade. De Samsung Galaxy A53 screenprotector is eenvoudig aan te brengen en heeft geen invloed op de vingerafdrukscanner, een must-have voor iedere Samsung A53. Bestel je een Samsung A53 screenprotector voor 17:00? Dan ontvang je jouw screenprotector al de volgende dag in huis. Benieuwd hoe je de screenprotector aanbrengt? Bekijk dan onze video’s voor het aanbrengen van een Samsung A53 screen protector.

Screenprotectors voor de Samsung A53

Het beeldscherm van je smartphone wordt steeds geavanceerder, hierdoor worden ook de reparatiekosten steeds hoger. Dit loopt al snel op tot honderden euro’s. Een screenprotector van glas voorkomt reparatiekosten, doordat het scherm heel blijft bij een val van het toestel. Zo bespaar je door het gebruik van een screenprotector al snel honderden euro’s, bovendien blijft jouw toestel zijn waarde behouden!

Voorkomt krassen, barsten en schade aan het scherm

Deze Samsung A53 screenprotector van gehard glas zorgt ervoor dat een eventuele barst in het beeldscherm opgevangen kan worden. Het geharde glas van deze screenprotector zit tussen 2 filmlagen geperst. Hierdoor zal de screenprotector niet in een glaswolk of scherven barsten maar netjes bij elkaar blijven. Naast de optimale bescherming is deze Samsung Galaxy A53 screenprotector dus ook nog eens erg veilig.

Samsung A53 screenprotector kopen bij Telefoonglaasje

Wil je een Samsung Galaxy A53 screen protector kopen? Wij hebben meerdere typen screenprotectors voor je Samsung A53. Alle screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas. De pasvorm van de Samsung Galaxy A53 screenprotectors verschilt wel. Zo heeft de normale variant een pasvorm die het scherm grotendeels bedekt maar voldoende ruimte open laat voor alle typen hoesjes. De Edge to Edge variant bedekt de gehele voorzijde maar kan met extreem robuuste hoesjes niet altijd gecombineerd worden door het formaat.

Het plaatsen van een screenprotector is eenvoudig

Bij Telefoonglaasje vinden we het belangrijk dat je je screenprotector zelf kan installeren. Om die rede wordt de Samsung Galaxy A53 screenprotector altijd geleverd met heldere aanbrenginstructries, een ondersteunende video én een cleaning kit. Dit zorgt er voor dat iedereen de Samsung Galaxy A53 screen protector kan installeren. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Al onze screenprotectors worden uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat jouw toestel optimaal beschermd is. Bovendien wordt jouw bestelling dezelfde dag verstuurd en is verzending binnen Nederland en België volledig gratis! Heb je vragen over jouw toestel, een screenprotector of wil je iets anders weten? Dan helpen de experts van onze klantenservice jou graag verder.