Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus screenprotector bestellen?

De Samsung Galaxy Note 10 Plus is een van de grootste Samsung smartphones op dit moment beschikbaar. Dit grote toestel is soms te groot voor je handen waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Op zoek naar een gehard glas screenprotector voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus? De Edge to Edge screenprotector van Telefoonglaasje bedekt de volledige voorzijde van de Note 10 Plus én voorkomt vingerafdrukken door de vet-afstotende coating. Een musthave voor iedere Note 10 Plus.

Samsung Galaxy Note 10 Plus tempered glass screenprotector

Tempered glass wordt ook wel gehard glas genoemd. De Samsung Galaxy Note 10 Plus tempered glass screenprotector van Telefoonglaasje is vervaardigd uit extreem sterk gehard glas en biedt optimale bescherming voor het beeldscherm. Zo voorkomt de screenprotector krassen maar zelfs barsten bij het laten vallen van de device. Maak je gebruik van een hoesje voor de achterkant van je Note toestel? Ook dit is geen probleem, onze screenprotectors zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig gecombineerd kunnen worden met ieder hoesje.

Kennis, kwaliteit en service

Kennis, kwaliteit en service is waar Telefoonglaasje zich hard voor maakt. Onze screenprotectors worden uitgebreid getest en doen geen afbreuk aan de functionaliteit van jouw toestel. Heb je geen Plus variant? Kijk hier voor een Samsung Galaxy Note 10 screenprotector.