Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 Screenprotector

De Samsung Galaxy Note 10 is het nieuwste model in de Samsung Galaxy Note serie. Met het prachtige scherm en de extreem goede specificaties kan dit toestel eenvoudig mee doen met de paradepaardjes van deze tijd. Natuurlijk is het cruciaal om de Samsung Galaxy Note 10 te voorzien van de juiste bescherming tegen val- en stootschade. Kies voor de beste bescherming van het scherm voor een Samsung Galaxy Note 10 screenprotector van gehard glas. Eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde instructies én bovendien te combineren met ieder hoesje.

Samsung Galaxy Note 10 tempered glass screenprotector

Een glazen screenprotector wordt ook wel een tempered glass screenprotector genoemd. Het glas van de Note 10 tempered glass screenprotector is extreem sterk en absorbeert de schade bij een val. Door de pasvorm van onze screenprotectors merk je geen verschil in het gebruik van je Note 10. Op deze pagina vind je het volledige assortiment Note 10 screen protectors. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kennis, kwaliteit en servie

Bij Telefoonglaasje vind je alleen screenprotectors van de beste kwaliteit. Alle producten worden uitvoerig getest zodat je zeker weet dat jouw smartphone goed beschermd is wanneer je deze laat vallen. Naast screenprotectors voor de Note 10 hebben we ook Samsung Galaxy Note 10 Plus screenprotectors. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Note smartphone? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder.